Είστε εδώ
Home > FAQ media > Ο Γιάννης Λάτσιος νέος πρόεδρος του OPEN. Του παραδίδει τα κλειδιά ο Ιβάν Σαββίδης

Ο Γιάννης Λάτσιος νέος πρόεδρος του OPEN. Του παραδίδει τα κλειδιά ο Ιβάν Σαββίδης

Νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του OPEN ανέλαβε ο Γιάννης Λάτσιος, με τον Ιβάν Σαββίδη να τον καλωσορίζει και να τον παρουσιάζει επίσημα στην διευθυντική ομάδα του oμίλου.

Σε ανακοίνωσή του OPEN αναφέρει:

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του από τον Γιάννη Λάτσιο.

Ο κ. Λάτσιος είναι ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη στην ελληνική αγορά Μ.Μ.Ε, κατέχοντας, επί σειρά ετών, επιτελικές θέσεις στους μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και έχει συντελέσει στην εδραίωση και ανάπτυξή τους.

Ο κ. Ιβάν Σαββίδης καλωσόρισε τον κ. Λάτσιο και τον παρουσίασε σε κοινή σύσκεψη με το σύνολο της διευθυντικής ομάδας του oμίλου media, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως με την πολυετή εμπειρία και επιτυχημένη του πορεία, ο κ. Λάτσιος θα συμβάλλει καθοριστικά στην αναδιοργάνωση του ομίλου, με στόχο την εξέλιξή του σε έναν  σύγχρονο και ανταγωνιστικό οργανισμό Μέσων στην ελληνική αγορά.

Μετά από συνεχείς αλλαγές στη διοικητική πυραμίδα του ΟΡΕΝ αλλά  και αρκετές αποχωρήσεις, το κανάλι τη φετινή σεζόν έχει βγει με πολύ αδύναμο πρόγραμμα, ανίκανο να σταθεί στο σκληρό ανταγωνισμό με αποτέλεσμα να σημειώνει πολύ χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης με μόνη εξαίρεση τα δελτία ειδήσεων και τον ενημερωτικό τομέα υπό τον Χρ. Παναγιωτόπουλο. Ωστόσο ,σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στόχος του σταθμού και η συμφωνία με τον Γιάννη Λάτσιο είναι η στρατηγική και σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν καθώς δικαιολογημένα εκτιμάται ότι δεν μπορούν να γίνουν φέτος ορθές αλλαγές.

Έτσι λοιπόν ο Γιάννης Λάτσιος θα έχει ως κύριο στόχο τη στρατηγική για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο δεν αποκλείεται, σε συνεργασία με τη διευθύντρια προγράμματος Χρύσα Μασούρου που πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα στο ΟΡΕΝ, αλλά στενή συνεργάτιδά του επί σειρά ετών, να αποφασίσουν κάποιες καινούργιες εκπομπές και για την τρέχουσα σεζόν. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο Γιάννης Λάτσιος αναμένεται τις επόμενες ημέρες, μπορεί και αύριο, να βρεθεί στις εγκαταστάσεις του ΟΡΕΝ αναλαμβάνοντας επίσημα τα καθήκοντά του και στη συνέχεια να ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση του σταθμού…!

 

 

Leave a Reply

two + three =

Top