Είστε εδώ

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προσπάθησε κάτι να πει … για τη διαγραφή Τζουμάκα αλλά χάθηκε στη μετάφραση

Μετά τον Νίκο Φίλη ήταν η σειρά του Ευκλείδη Τσακαλώτου να πάρει θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Χρησιμοποιώντας αιχμηρό τρόπο ασκεί κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας χαρακτηριστικά ««Υπάρχει το “θέτει τον εαυτό του εκτός κόμματος”. Υπάρχει επίσης η “παραπομπή στην επιτροπή δεοντολογίας”. Δυσκολεύομαι να κατανοήσω πως τα δυο μπορούν να ισχύουν την ίδια στιγμή. Σημείο των καιρών και αυτό».

Νωρίτερα ο Νίκος Φίλης σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις ανέφερε ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια απέναντι στον Στέφανο Τζουμάκα που βαθαίνει την κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Προφανώς δεν γνωρίζει το καταστατικό και τη δημοκρατική κουλτούρα του κόμματός μας».

«Στην ουσία επιθυμεί τη διαγραφή του αγωνιστή της Δημοκρατίας Στέφανου Τζουμάκα για την πολιτική κριτική που ασκεί και για όσα είχε αναφέρει την εποχή που διεκδικούσε την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και προχθές στην Πολιτική Γραμματεία χωρίς να λάβει οποιαδήποτε απάντηση. Με ανάρτηση από το Μαϊάμι ο κ. Κασσελάκης δείχνει πως εννοεί την περιβόητη “αδιαμεσολάβητη εκπροσώπηση” των μελών του κόμματος. Δείχνει επίσης πως εννοεί το Συνέδριο τη διεξαγωγή του οποίου συνεχώς αναβάλλει. Με διαγραφές διαφωνούντων!», συμπλήρωσε.

«Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τον Στέφανο Τζουμάκα και να μην επιτρέψουμε τον περαιτέρω εκφυλισμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μια τέτοια εξέλιξη αποτελεί το καλύτερο δώρο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη» κατέληξε ο κ. Φίλης.

Μια σκέψη στο “Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προσπάθησε κάτι να πει … για τη διαγραφή Τζουμάκα αλλά χάθηκε στη μετάφραση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *