Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Ο Ευάγγελος Αντώναρος “κατεδαφίζει” τις δικαιολογίες του Μητσοτάκη για να αποφύγει το ντιμπέιτ! “Στις 28/5 του 2009 η κυβέρνηση της ΝΔ είχε διοργανώσει τηλεοπτικό ντιμπέϊτ πολιτικών αρχηγών για τις Ευρωεκλογές”

Ο Ευάγγελος Αντώναρος “κατεδαφίζει” τις δικαιολογίες του Μητσοτάκη για να αποφύγει το ντιμπέιτ! “Στις 28/5 του 2009 η κυβέρνηση της ΝΔ είχε διοργανώσει τηλεοπτικό ντιμπέϊτ πολιτικών αρχηγών για τις Ευρωεκλογές”

Αλλά, άλλο ο Κώστας Καραμανλής και άλλο … ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Την επιχειρηματολογία της ΝΔ ότι τα ντιμπέϊτ των πολιτικών αρχηγών για τις ευρωεκλογές γίνινται μόνν στην Βουλή και ότι ποτέ – τάχα – δεν έχει πραγματοποιηθεί τηλεοπτικό ντιμπέϊτ για τις Ευρωεκλογές αναμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς, κατέρριψε σήμερα με σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τότε υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος. Όπως υπενθυμίζει ο κ Αντώναρος, στις 28 Μαίου του 2009 διοργανώθηκε με δική του πρωτοβουλία ( ΝΔ ) τηλεοπτικό ντιμπέϊτ πολιτικών αρχηγών για τις Ευρωεκλογές με τη συμμετοχή τότε του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργου Παπανδρέου ( Καραμανλής, Παπανδρέου, Παπαρήγα, Αλαβάνος και Καρατζαφέρης). Μάλιστα το ρεπορταζ της εποχής αναφέρει ότι μετά το πρώτο ντιμπέϊτ ο τότε εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ο κ Γ.Παπακωνσταντίνου, είχε ζητήσει την διεξαγωγή και δεύτερου ντιμπέϊτ, το οποίο τελικά δεν διοργανώθηκε… Το σχετικό δημοσίευμα τότε στην naftemporiki.gr

Γράφει ο Ευάγγελος Αντώναρος :

“Και για να διορθώνουμε τις …ανακρίβειες.

Δεν είναι σωστό αυτό που ισχυρίζεται (ανεπίσημα μεν αλλα με διαρροές στους δημοσιογράφους) οτι δήθεν δεν συνηθίζεται ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών στις ευρωεκλογές.

Το 2009 — οταν ήμουν κυβερνητικός εκπρόσωπος — είχα έγω απο την πλευρά της κυβερνησης την ευθύνη της διοργάνωσης και των σχετικών διακομματικών συνεννοήσεω: Το ντιμπέιτ πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαιου. Ας μη μας λένε λοιπόν απο την Πειραιώς ο,τι θέλοιυν.”

Leave a Reply

18 − ten =

Top