– Οι πολιτικές φιλοδοξίες Καρυστιανού έχουν στρέψει απέναντί της σχεδόν το σύνολο των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών ενώ είναι ζήτημα χρόνου να της ζητηθεί και επίσημα η παραίτηση από την προεδρία του Συλλόγου, ενώ η θητεία της ολοκληρώνεται τον Μάρτιο
Ο ένας μετά τον άλλο οι συγγενείς των θυμάτων παίρνουν περισσότερο ή λιγότερο ανοιχτά θέση ενάντια στον πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει, ενώ μόλις ανακοινωθεί και επίσημα το κόμμα (κάπου στα μέσα Μαρτίου κατά πάσα πιθανότητα με την έναρξη της δίκης για τα Τέμπη) αναμένεται να φτάσει στα άκρα η αντιπαράθεση.
Ένας από τους συγγενείς που αντέδρασαν με έμμεσο τρόπο είναι και ο Έβαν Βλάχος, αδερφός θύματος των Τεμπών, όπου με ανάρτησή τοπυ στο Χ αφήνει αιχμές για την συμπεριφορά της Μ Καρυστιανού και ταυτόχρονα καλεί τους πολίτες να επικρατήσει η λογική και οχι το συναίσθημα – όπως πριν από δύο χρόνια – αυτή τη φορά απέναντι στην κ Καρυστιανού.
“Ακόμη η κατάσταση δεν έχει φτάσει στο σημείο χωρίς επιστροφή, αλλά πλησιάζει” προειδοποιεί ο Έβαν Βλάχος και τονίζει στους πολίτες:
“Αλήθεια, λογική & γεγονότα να έχετε ως οδηγό” (σε σχέση με το κόμμα Καρυστιανού που προετοιμάζεται…)
Η ανάρτηση στο Χ:
“Μη συνεχίζετε να είστε ακόμη δέσμιοι μιας συναισθηματικής επιλογής που κάνατε σχεδόν δύο χρόνια πριν.
Ήταν λογικό και αναμενόμενο, τότε.
Τώρα όμως, όχι.
Ακόμη η κατάσταση δεν έχει φτάσει στο σημείο χωρίς επιστροφή, αλλά πλησιάζει.
Αλήθεια, λογική & γεγονότα να έχετε ως οδηγό.”
Μη συνεχίζετε να είστε ακόμη δέσμιοι μιας συναισθηματικής επιλογής που κάνατε σχεδόν δύο χρόνια πριν.
Ήταν λογικό και αναμενόμενο, τότε.
Τώρα όμως, όχι.Ακόμη η κατάσταση δεν έχει φτάσει στο σημείο χωρίς επιστροφή, αλλά πλησιάζει.
Αλήθεια, λογική & γεγονότα να έχετε ως οδηγό.
— Βαγγέλης Βλάχος | Evan Vlachos (@EvanVlacho) January 10, 2026

1 Σχόλια
2/ευρω
11/01/2026Αν, Αν λέω, πιστεψουμε τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι το κόμμα της κόβει από μικρά έως μεγάλα ποσοστα από ΟΛΗ την αντιπολίτευση, και η ΝΔ δεν επιρρεαζεται καθόλου, και δεδομένου ότι η κ. Καρυστιανου δήλωσε την πολιτικη της τοποθέτηση στην δεξιά, με οικογενειακή μάλιστα παραδοση, τους ανθρώπους που είναι οι μεντορες της, Νικολακοπουλος(ο γνωστός, ω! πατερ την ευλογία σας), την Γρατσια (υποψήφια, εκλεγμένη και έκπτωτη τελικά της ΝΙΚΗΣ), τον Καραχαλιο (πουρο δεξιό) , ΤΟΤΕ, γιατί σκέφτομαι ότι στις επόμενες εκλογές, 1η η ΝΔ, 2η η Καρυστιανου, η, 2ος ο Τσίπρας και 3η η Καρυστιανου με πολυ μικρή διαφορά, γίνεται πολυ ευκολη η συνεργασία μεταξυ ΝΔ+Καρυστιανου; Μάλιστα, προσφερει την ευκαιρία να πεταξει το έρμα ο Κουλης, θα παραμεινει με τους σωματοφύλακες του+Πασοκους.Αυτο το σενάριο, ίσως γίνεται ορατό από την επιλεκτική της επίθεση ΜΟΝΟ εναντίον Τσίπρα, κάποια σκάγια κατά Δένδια. Όταν μετρήθηκαν αντιδράσεις, συμπεριέλαβε όλους, χωρίς να στρέφει τα βέλη της εναντίον του Μητσοτάκη, ονομαστικά και με σφροδοτητα.
Αφήστε ένα σχόλιο