Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Ο Δημήτρης Κρεμαστινός δικαιώνει τον Τάσο Παππά και αδειάζει τον Κώστα Σκανδαλίδη: “Όταν ήταν ο Αντρέας στο Ωνάσειο ή χώρα ήταν για ενάμιση μήνα χωρίς Πρωθυπουργό. Ήταν τραυματική εμπειρία”

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός δικαιώνει τον Τάσο Παππά και αδειάζει τον Κώστα Σκανδαλίδη: “Όταν ήταν ο Αντρέας στο Ωνάσειο ή χώρα ήταν για ενάμιση μήνα χωρίς Πρωθυπουργό. Ήταν τραυματική εμπειρία”

“Η χώρα δεν είχε πρωθυπουργό για ενάμιση μήνα, η χώρα πήγαινε προς την κρίση των Ιμίων και αν δεν είχε προηγηθεί η αντικατάσταση σκεφτείτε τι θα γινόταν” επεσήμανε ο πρώην υπουργός βουλευτής Δωδεκανήσων του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Κρεμαστινός μιλώντας στον News24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

“Όφειλα να καταθέσω την εμπειρία μου η οποία ήταν τραυματική. Όταν αρρώστησε ο Α. Παπανδρέου το τραγικό ήταν ότι για έναν-ενάμιση μήνα η χώρα δεν διέθετε πρωθυπουργό και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με κανέναν, ήταν διασωληνωμένος, ερχόταν ο ΠτΔ και δεν ήξερε τι να κάνει. Πήρα όλους τους γιατρούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να έρθουν στο Ωνάσειο για να διαπιστώσουν πώς είχε η κατάσταση της υγείας του. Ήταν η περίοδος των Ιμίων. Καταλαβαίνετε τι θα γινόταν αν δεν παραιτούνταν ο Ανδρέας Παπανδρέου; Η χώρα βρισκόταν στα πρόθυρα πολέμου και η χώρα δεν είχε πρωθυπουργό. Αν ο πρωθυπουργός έχει ένα ατύχημα και για άγνωστο χρόνο δεν ασκεί τα καθήκοντά του, τον αντικαθιστά ο πρώτος τη τάξει υπουργός. Ο Στεφανόπουλος μου έλεγε ότι αυτό είναι για τα θέματα ρουτίνας”.

Ως γνωστόν ο Κώστας Σκαδαλίδης είχε κατηγορήσει για πλαστογράφηση της ιστορία τον δημοσιογράφο Τάσο Παππά, στην εκπομπή της ΕΡΤ “Η επόμενη Μέρα”.

Ο δημοσιογράφος της ΕΦ.ΣΥΝ. είχε αναφερθεί στην περίοδο του Ωνασείου, λέγοντας, πως: «Στην τέντα έξω από… το νοσοκομείο, συνωθούνταν υπουργοί της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Η χώρα ήταν ακυβέρνητη, καθώς ήταν αδύναμος ο πρωθυπουργός.»

Η αντίδραση του Σκανδαλίδη ήταν άμεση: – Δεν ξέρετε καλά την ιστορία.

Τ.Παππάς– Την ξέρω πολύ καλά.

Κ.Σκανδαλίδης– Δηλαδή, την ξέρετε καλύτερα από μένα που ήμουν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ τότε και συντόνιζα το θέμα της διαδοχής. Τι είναι αυτά που λέτε; Κρίμα. Διαστρεβλώνετε την ιστορία.

Ο Κ. Σκανδαλίδης μάλιστα είχε προσθέσει με πως, η χώρα είχε κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία κι ένα πολύ ισχυρό υπουργικό συμβούλιο την εποχή εκείνη… (Πηγή: newsit.gr )

Ο Δ. Κρεμαστινός επανέλαβε στον News 24/7 την πάγια θέση του υπέρ του διαλόγου των κομμάτων που ανήκουν σε όμορους πολιτικούς χώρους σημειώνοντας ότι σαφώς ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στον προοδευτικό χώρο.Ο κ. Κρεμαστινός έκανε γνωστό ότι πριν από την κατάθεση της τροπολογίας μίλησε “με σχεδόν όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και με τον πρωθυπουργό ο οποίος ήταν θετικός. Πάνω από 50 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπογράφουν την τροπολογία μαζί με τους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης”. Ο Δ. Κρεμαστινός επανέλαβε την πάγια θέση του υπέρ του διαλόγου των κομμάτων που ανήκουν σε όμορους πολιτικούς χώρους σημειώνοντας ότι σαφώς ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στον προοδευτικό χώρο.

Πηγή: news247.gr

Leave a Reply

Top