Είστε εδώ

Ο “χρεοκοπημένος” Κωστόπουλος βρήκε τα λεφτα για να ξαναγοράσει τον Nitro 102,5

Μπορεί πριν από δυόμισυ χρόνια να ζήσαμε σκηνές “μελό” με δακρύβρεχτες επιστολές και σκηνές της χρυσής εποχής της Φίνος Φιλμς (αγαπημένη άλλωστε του Πέτρου Κ.), αλλά φαίνεται πως … τα “καλά παιδιά” ( “Good fellows” σύμφωνα με τη χολιγουντιανή παραγωγή με τον Ρέι Λιότα ), δεν πάνε χαμένα, ποτέ! Πέτρος Κωστόπουλος is back …
sweet___sweat_4__compiled_by_petros_kostopoulos__2011-b-600x6001459445281
… όπως αναγγέλλει και ο ίδιος και επιστρέφει στο τιμόνι του Nitro 102,5! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του e-tetradio.gr, o Πέτρος Κωστόπουλος συμφώνησε ξανά με το ραδιοσταθμό που ο ίδιος ίδρυσε το 1995, επιθυμώντας να συμμετάσχει εκ νέου στα δρώμενα του ραδιοφώνου.
Στην πρόταση που κατατέθηκε από τον ίδιο προς τους 16 ιδιοκτήτες-εργαζόμενους στα τέλη Μαρτίου, προτάθηκε η αγορά όλων των μεριδίων τους στην RadioPlanBee I.K.E. -το νέο συνεταιριστικό σχήμα που διαχειρίζεται πλέον την συχνότητα- υπό τον όρο της άμεσης εξόφλησης των δεδουλευμένων από εποχής ΙΜΑΚΟ. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες προσφορές, αυτή πέρασε παμψηφεί από το έκτακτο ΔΣ των μετόχων, που έγινε την Τετάρτη το απόγευμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν αποκλείεται μέσα στους επόμενους μήνες να επαναλανσάρει τον σταθμό με νέο όνομα (μήπως για να μην θυμίζει την παλιά του «αυτοκρατορία»;) και να εκπέμψει ξανά πλήρες πρόγραμμα, με την καινούργια σεζόν. Διατηρώντας πάντα το μουσικό προφίλ που είχε όλα αυτά τα χρόνια.
Νever In The Right Order, Πέτρο; Δε νομίζω …

Μια σκέψη στο “Ο “χρεοκοπημένος” Κωστόπουλος βρήκε τα λεφτα για να ξαναγοράσει τον Nitro 102,5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *