Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ο Αυγενάκης προλειαίνει το έδαφος για την κατάρρευση στις κάλπες, της πολιτικής απάτης που έστησε η ΝΔ …

Ο Αυγενάκης προλειαίνει το έδαφος για την κατάρρευση στις κάλπες, της πολιτικής απάτης που έστησε η ΝΔ …

“Η ΝΔ, που εδώ και τρία χρόνια προεξοφλεί δήθεν κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες, έβγαλε σήμερα τον Γραμματέα της, κ. Αυγενάκη, να προλειάνει το έδαφος για την κατάρρευση της πολιτικής της απάτης.

Όχι ότι δεν μας έχει συνηθίσει σε παραληρηματικές δηλώσεις. Αλλά σήμερα ξεπέρασε τον εαυτό του, μιλώντας για δήθεν κίνδυνο αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος. Πέραν του μείζονος θεσμικού ατοπήματος, ο κ. Αυγενάκης κατάφερε να γελοιοποιήσει τη ΝΔ αλλά και να αποκαλύψει το μεγάλο άγχος του αρχηγού της μπροστά στις κάλπες…” αναφέρει σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις σημερινές εμπρηστικές δηλώσεις του γραμματέα της Ν.Δ.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο κ. Αυγενάκης δήλωσε πως: «Ξεκαθαρίζουμε ότι για εμάς η μάχη δεν θα σταματήσει μέχρι και την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες, αλλά και την ώρα της καταμέτρησης των αποτελεσμάτων και στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές». Η αρχική του δήλωση προκάλεσε την απορία των δημοσιογράφων, ώστε να τον ρωτήσουν τι εννοεί όταν λέει «στις κάλπες», καθώς και να του υπενθυμίσουν ότι πρόκειται για πολύ σοβαρή καταγγελία.

One thought on “Ο Αυγενάκης προλειαίνει το έδαφος για την κατάρρευση στις κάλπες, της πολιτικής απάτης που έστησε η ΝΔ …

Leave a Reply

seventeen + six =

Top