Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Ο Αντώναρος βάζει τα πράγματα στη θέση τους για το Μεϊμαράκη: “”Μισή” η διάψευση από κύκλους της ΝΔ – Να κάνει δήλωση ο Μητσοτάκης” – Τι είπε για το “δοτό αντιπρόεδρο”

Ο Αντώναρος βάζει τα πράγματα στη θέση τους για το Μεϊμαράκη: “”Μισή” η διάψευση από κύκλους της ΝΔ – Να κάνει δήλωση ο Μητσοτάκης” – Τι είπε για το “δοτό αντιπρόεδρο”

Νέα βέλη εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη εκτοξεύει ο Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή αυτή τη φορά τα δημοσιεύματα περί αποκλεισμού του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τις λίστες στις επόμενες εκλογές, στα οποία απάντησε η ΝΔ με μία “μισή δήθεν διάψευση από διαρροή κύκλων“, όπως γράφει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενδιαφέρεται πραγματικότητα για τη συστρατευση της Παράταξης θα πρέπει: να συμμαζέψει τα εξαπτέρυγα του και να τους επιβάλει πειθαρχία, να αντιληφθεί ότι η τάση του αποτελεί – όπως αποτελούσε πάντα άλλωστε — μειοψηφία στον κεντροδεξιό χώρο και να κάνει προσωπική δήλωση για τον αγωνιστή της παραταξης Βαγγέλη Μειμαράκη», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Δεν παραλείπει να κάνει και ένα “δηλητηριώδες” σχόλιο για το “δοτό αντιπρόεδρο που τα έκανε μπάχαλο“, όπως λέει, στη Θεσσαλία αλλά και να προαναγγείλει νέες κινήσεις το επόμενο διάστημα. «Σύντομα, σε λίγες ημέρες, θα αρχίσει να βλέπει τα αποτελέσματα».

Ολόκληρη η ανάρτηση Αντώναρου:

Η μιση δήθεν διάψευση από διαρροή κύκλων της ΝΔημοκρατίας για το θέμα Μειμαράκη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΑΡΚΗΣ.

Αν ο Κυριάκοε Μητσοτάκης ενδιαφέρεται πραγματικότητα για τη συστρατευση της Παράταξης θα πρέπει:

() να συμμαζέψει τα εξαπτέρυγα του και να τους επιβάλει πειθαρχία.

() να αντιληφθεί ότι η τάση του αποτελεί — όπως αποτελούσε πάντα άλλωστε — μειοψηφία στον κεντροδεξιό χώρο

() να κάνει προσωπική δήλωση για τον αγωνιστή της παραταξης Βαγγέλη Μειμαράκη.

Διαφορετικά επιλέγει, με δική του ευθύνη, την ολοκληρωτικη σύγκρουση. Σύντομα, σε λίγες ημέρες, θα αρχίσει να βλέπει τα αποτελέσματα.

Ηδη βράζει η Θεσσαλία όπου ο δοτός αντιπρόεδρος, με δική του ατζέντα και ολίγη σάλτσα Σαμαρά, τα έκανε τις δυο τελευταίες μέρες μπάχαλο υπαγορεύοντας σε δημοφιλη πρόσωπα των τοπικών κοινωνιών να μη θέτουν υποψηφιότητες.

Η ποδηγετηση δεν περνάει.

Είμαστε εδώ.
Είμαστε παντου.
Είμαστε πολλοί.
Είμαστε όλο και πιο πολλοί.

ΥΓ. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες φίλους που ζητούν συβσντησεις. Όλοι είναι καλοδεχούμενοι. Κανεις δεν περισσεύει — εκτος κι αν έχει ύποπτο παρελθόν. Ευχαριστώ τα στελέχη με τα οποία συναντιόμαστε σε μικρές ομάδες. Ευχαριστώ φορεις και σωματεία που μας στηρίζουν.

Leave a Reply

Top