Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Ο Αντώναρος αναρωτιέται … γιατί έκανε το διάγγελμα ο Πρωθυπουργός! «Περίμενε 3 εβδομάδες για να βγει ξαφνικα να ενημερώσει τον “κυρίαρχο λαό”…»

Ο Αντώναρος αναρωτιέται … γιατί έκανε το διάγγελμα ο Πρωθυπουργός! «Περίμενε 3 εβδομάδες για να βγει ξαφνικα να ενημερώσει τον “κυρίαρχο λαό”…»

Σε μία δηκτική ανάρτηση με αφορμή το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς το λαό για τα ελληνοτουρκικά προχώρησε ο Ευάγγελος Αντώναρος, εκφράζοντας ουσιαστικά απορία για το λόγο που έγινε το συγκεκριμένο διάγγελμα αφού “επαρκή ενημέρωση δεν έχω την αίσθηση ότι πήρα“, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Αν κατάλαβα καλά με το περιορισμένο μυαλουδάκι μου από αυτά που μας είπε, μέχρι στιγμής μόνο ένα πόλεμο νεύρων έχουμε. Η όχι;” καταλήγει συγκεκριμένα ο Ευ.Αντώναρος στην ανάρτησή του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Περίμενε τρεις βδομάδες για να βγει ξαφνικά να ενημερώσει τον “κυρίαρχο λαο” ( όπως τον ειχε αποκαλέσει το βράδυ που κέρδισε τις εκλογές). Διαβασα μία φορά και παρακολούθησα αλλη μία φορά το διάγγελμά του. Επαρκή ενημέρωση δεν έχω την αίσθηση ότι πήρα — εκτός αν θεωρηθεί ενημέρωση ο αβάσιμος ισχυρισμός ότι συμμαχοι κι εταίροι είναι μαζί μας — που δεν είναι. Αντίθετα ο Μητσοτάκης μας μίλησε για προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας ( πολύ σωστά!) αλλά δεν εξήγησε επαρκώς σε τι συνίσταται αφού ισχυρίσθηκε ότι δεν υπάρχουν σεισμικές έρευνες ( οί δικές μου πληροφορίες άλλα λένε!). Και στο δια ταύτα: Δεν θα μείνουμε αδρανεις. Καλώς..Αλλά μέχρι πότε η για να το διατυπώσω αλλιώς: Τι πρέπει να κάνουν οι Τούρκοι για να περάσουν τις κόκκινες γραμμές; Γιατί, αν κατάλαβα καλά με το περιορισμένο μυαλουδάκι μου από αυτά που μας είπε, μέχρι στιγμής μόνο ένα πόλεμο νεύρων έχουμε. Η όχι;

Leave a Reply

eleven + fourteen =

Top