Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ο Άγιος Στέφανος δεν είναι Κολωνάκι! Ξεχιόνισαν αυτοκίνητο για να φορτώσουν με την μπαταρία κινητό … τρώνε μπισκότα για να επιβιώσουν: «Είμαστε τρεις ημέρες χωρίς ρεύμα στον Αγ. Στέφανο, δύο χωρίς νερό»!

Ο Άγιος Στέφανος δεν είναι Κολωνάκι! Ξεχιόνισαν αυτοκίνητο για να φορτώσουν με την μπαταρία κινητό … τρώνε μπισκότα για να επιβιώσουν: «Είμαστε τρεις ημέρες χωρίς ρεύμα στον Αγ. Στέφανο, δύο χωρίς νερό»!

Καταγγελία στο avgi.gr:

Στον Άγιο Στέφανο – 72 ωρες αποκλεισμένοι και χωρίς ρεύμα στο χιόνι, επιβιώνουν τρώγοντας μπισκότα! Ξεχιόνισαν αυτοκίνητο για να φορτίσουν τουλάχιστον το κινητό στη μηχανή…

Απίστευτη είναι η ταλαιπωρία για χιλιάδες νοικοκυριά στην Αττική, που εξαιτίας της κατάρρευσης του επιτελικού κράτους παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα αλλά και χωρίς νερό μετά την επέλαση της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία στο avgi.gr από την κ. Ρένα, που ζει στον Άγιο Στέφανο, λίγα χιλιόμετρα (24,6) δηλαδή από το κέντρο της Αθήνας. Τρεις ημέρες είναι το σπίτι της χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και δύο χωρίς νερό.

Όπως ανέφερε, ο γιος επιχείρησε να πάει με τα πόδια μέσα στον χιόνια σε φιλικό σπίτι για να ζητήσει βοήθεια, αλλά και εκεί κόπηκε το ρεύμα. Έτσι, είναι αναγκασμένοι τα τελευταία 24ωρα να επιβιώνουν τρώγοντας μόνο μπισκότα ενώ πίνουν νερό από τα μπουκάλια που έτυχε να έχουν από το σουπερμάρκετ.

Μάλιστα, αναγκάστηκαν να ξεχιονίσουν ένα αυτοκίνητο προκειμένου να μπορέσουν να φορτίσουν το κινητό τηλέφωνό τους στη μηχανή του. Ακόμη κι έτσι όμως, αντιμετώπισαν δυσκολίες στην επικοινωνία, αφού όπως κατήγγειλε η κ. Ρένα και τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στη συγκεκριμένη περιοχή υπολειτουργούν.

Βλέπετε ο Αγ. Στέφανος δεν είναι Κολωνάκι να υπάρχει άμεσα διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο εκχιονιστικό για να κρατά ανοιχτό το δρόμο του Πρωθυπουργού από το σπίτι του στον Λυκαβηττό, στο αγαπημενο του καφέ ( Da Capo ) στην πλατεία Κολωνακίου όπου παίρνει τον καφέ του καθημερινά.

Φωτό: EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Leave a Reply

4 × one =

Top