Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ο Άδωνις λέει ότι ο “Ακενοτούμπο γεννήθηκε στην Αφρική και παίζει στο ΝΒΑ ως Έλληνας” και επιβεβαιώνει γιατί είναι αντιπρόεδρος της ΝΔ

Ο Άδωνις λέει ότι ο “Ακενοτούμπο γεννήθηκε στην Αφρική και παίζει στο ΝΒΑ ως Έλληνας” και επιβεβαιώνει γιατί είναι αντιπρόεδρος της ΝΔ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δε δίστασε να αμφισβητήσει το γεγονός ότι η ελληνική ιθαγένεια δεν είναι αρκετή για να χαρακτηρίζει κάποιος Έλληνα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε μία… παραληρηματική του τοποθέτηση στο Blue Sky.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε υποτιμητικά για τον σημαντικότερο αθλητικό «πρέσβη» της χώρας στο εξωτερικό.

«Ο Ακενοτούμπο, που παίζει στο NBA, ως Έλληνας δεν παίζει;» διερωτήθηκε αρχικά.

Με την παρέμβαση του δημοσιογράφου θα διορθώσει το όνομα του σημαντικού αθλητή, αφού επανειλημμένα το προφέρει λάθος, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Ο Αντετοκούνμπο ο Έλληνας δεν λένε ότι είναι; Ιθαγένεια ελληνική έχει, κάπου στην Αφρική γεννήθηκε. Πώς τον λένε; «Ο Έλληνας» τον λένε και καλώς τον αποκαλούν έτσι».

Ο δημοσιογράφος θα επανέλθει για να του επισημάνει ότι ο πατέρας του είναι από την Νιγηρία και ότι ο ίδιος γεννήθηκε στην Ελλάδα.

Πηγή: neaselida.gr

Leave a Reply

Top