Είστε εδώ
Home > FAQ news > O 9.84 ως μέσο ανταπόδοσης “εξυπηρετήσεων” και βήμα λόγου του Άδωνι …

O 9.84 ως μέσο ανταπόδοσης “εξυπηρετήσεων” και βήμα λόγου του Άδωνι …

” …Άλλωστε κοιτάξτε πως φτιάχνεται η εξίσωση: ο Ηλίας Κανέλλης εξυμνεί τον Άδωνι Γεωργιάδη στα ΝΕΑ, χθες. Ο Άδωνις βγαίνει στο twitter και το αναπαράγει φυσικά. Σήμερα ο Κανέλλης τον καλεί στην εκπομπή του στον Αθήνα 9.84. Δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα σε όλο αυτό, αν ο 9.84 δεν ήταν δημοτικό ραδιόφωνο και δεν λειτουργούσε, επομένως, με δικά μας χρήματα.

Τέτοιες μέρες ακριβώς πριν από πέντε χρόνια έκλεισε η Ελευθεροτυπία. Δεν θυμάμαι κανέναν να ρίχνει την ευθύνη στην τότε κυβέρνηση. ”

( Γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος στην efsyn.gr )

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μας έλεγαν όλοι αυτοί που ακριβώς φταίει η κυβέρνηση στο λουκέτο του ΔΟΛ. Πραγματικά θα ήθελα να ακούσω τα επιχειρήματά τους. Γιατί θυμάμαι τον Πάνο Ψυχάρη να λέει ο ίδιος στη Βουλή πως έπαιρναν δάνεια δίνοντας αέρα για εγγυήσεις.

Το μέτωπο της λογικής τι επιθυμούσε δηλαδή; Να συνεχιστούν τα θαλασσοδάνεια; Αυτοί που κατηγορούσαν την ταβερνιάρισα επειδή δεν έκοψε μία απόδειξη στην Ύδρα;

Το κακό είναι πως η μνημονιακή δημοσιογραφία σκάβοντας τον τάφο του τόπου υποστηρίζοντας τα καταστροφικά μνημόνια, έσκαβε ταυτόχρονα και το δικό της. Τώρα αρχίζει να το καταλαβαίνει, να το νιώθει.

Πηγή: efsyn.gr

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

Top