Είστε εδώ
Home > FAQ news > Νύχι – μαλλί … υπερπαραγωγή, στα κανάλια η κ. Δήμαρχος Μάνδρας!!!

Νύχι – μαλλί … υπερπαραγωγή, στα κανάλια η κ. Δήμαρχος Μάνδρας!!!

Θαύμα, θαύμα. Η πανταχού παρούσα, η αλήθεια είναι ότι έχει και μια μικρή αδυναμία στον Σκάι, δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, κα Κριεκούκη, το σκέφθηκε το πράγμα.

Σου λέει τώρα με τη μεγάλη καταστροφή θα με ζητάνε από όλα τα κανάλια, δεν είναι δυνατόν να εμφανίζομαι σαν να έχω μόλις αφήσει στη μέση τη μπουγάδα… Μια και δυο λοιπόν, πήγε η κυρία και έφτιαξε μαλλί και νύχι.

Όλα και όλα, σου λέει. Μου έκατσε που μου έκατσε τραγωδία, τουλάχιστον να μην εμφανίζομαι και σαν μπουγαδοκόφινο στα κανάλια.

Μια ζωή την έχουμε τέλος πάντων. Και ποτέ δεν ξέρει κανείς. Μπορεί να ανοίγεται μπροστά της μια νέα καριέρα.

Πάντως όχι δημάρχου, γιατί η κυρία δεν τόχει.

Είχε τη θέση και στο παρελθόν και μάλλον αυτό θέλει να το ξεχάσει. Ειδικά την περίοδο 2007 – 2010, όταν ήταν ξανά δήμαρχος … Βέβαια τότε δεν υπήρχε Περιφερειάρχης Δούρου, να της θυμίζει με την εμμονή της στα αντιπλημμυρικά έργα, τις δικές της (χοντρές) παραλήψεις σε βάρος των
ίδιων της των δημοτών…

Αλλά και τώρα, που τα συστημικά ΜΜΕ την καλύπτουν, ενώ την πέφτουν στη Δούρου για τον… κότσο της (αλλά αυτή δεν δίνει δυάρα γιατί κάνει πραγματικά δουλειά), η δήμαρχος Μάνδρας δεν μπορεί να προσφέρει κάτι στους δοκιμαζόμενους δημότες της.

Mε ή χωρίς κότσο… Με ή χωρίς βαμμένα μαύρα νύχια..


Αντζελίνα η Συριζαία

Leave a Reply

twenty − eighteen =

Top