Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ντρέπεται και η ντροπή πλέον με αυτά που λένε! Παπαευαγγέλου: Προφανώς υπάρχουν θάνατοι εκτός ΜΕΘ αλλά είναι πολύ μικρό ποσοστό, 20%…(vid)

Ντρέπεται και η ντροπή πλέον με αυτά που λένε! Παπαευαγγέλου: Προφανώς υπάρχουν θάνατοι εκτός ΜΕΘ αλλά είναι πολύ μικρό ποσοστό, 20%…(vid)

Ούτε ίχνος ντροπής πλέον δεν έχει απομείνει στα όσα φτάνουν να ισχυρίζονται επιστήμονες της Επιτροπής προκειμένου να δώσουν κάλυψη στα όσα συμβαίνουν στα δημόσια νοσοκομεία και καταγγέλλουν συνεχώς υγειονομικοί που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή.

Σήμερα ήταν η σειρά , για άλλη μία φορά, της καθηγήτριας Βάνας Παπαευαγγέλλου να προκαλέσει με τις δηλώσεις της, ομολογώντας ότι υπάρχουν θάνατοι ασθενών εκτός ΜΕΘ αλλά αυτοί είναι ένα μικρό ποσοστό, όπως είπε, της τάξης του …20%!

«Προφανώς υπάρχουν και θάνατοι εκτός ΜΕΘ. Πάντα υπήρχαν θάνατοι εκτός ΜΕΘ, είναι πολύ μικρό το ποσοστό των ασθενών που χάνουν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ, πολύ μικρό, 20% νομίζω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ένας στους 5 ασθενείς να πεθαίνει εκτός ΜΕΘ, διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο περιμένοντας να αδειάσει κρεβάτι εντατικής είναι μικρό ποσοστό σύμφωνα με την κ.Παπαευαγγέλλου.

Δέκα στους πενήντα νεκρούς που καταγράφουμε ως χώρα σχεδόν καθημερινά απο κορονοϊό, δηλαδή, πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ και αυτό σύμφωνα με την κ.καθηγήτρια μέλος της Επιτροπής είναι πολύ μικρό ποσοστό!

Ντρέπεται πλέον και η ντροπή…

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο (στο 33:45 του βίντεο)

με πληροφορίες από το documentonews.gr

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

16 − two =

Top