Είστε εδώ
Home > FAQ news > (vid) Ντουγρού για τον γκρεμό! Αποποιείται ο Μητσοτάκης την ελάφρυνση του χρέους και ζητάει στη θέση του νέες μεταρρυθμίσεις! Επίθεση και σε Νταισελμπλουμ!!!

(vid) Ντουγρού για τον γκρεμό! Αποποιείται ο Μητσοτάκης την ελάφρυνση του χρέους και ζητάει στη θέση του νέες μεταρρυθμίσεις! Επίθεση και σε Νταισελμπλουμ!!!

Πριν από λίγο ο Κυριακος Μητσοτάκης σε συνεδριο του Χάρβαρντ στην Αθήνα, δήλωσε ξεκάθαρα ότι: “Δεν είναι υπέρ του ελληνικού και ευρωπαικού πλέον ( απόφαση του τελευταίου Γιουρογκρουπ την οποία επιβεβαίωσε και ο Γ. Νταισελμπλουμ στην Καθημερινή της Κυριακής ) αιτήματος για ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ του ελληνικού χρέους ΠΡΙΝ από την λήξη του προγράμματος τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2018 …αλλά ότι ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ στην θεση του τον περιορισμό (reduce) των πλεονασματων 3.5% με αντάλλαγμα νέα μέτρα ( “μεταρρυθμίσεις”) στην ελληνική οικονομία και στην ελληνική κοινωνία !!!” !!!” …

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά πάντως που ο πρόεδρος της ΝΔ, ταυτίζεται με τη γραμμή Σόιμπλε και υπογραμμίζει πως το πρόβλημα δεν είναι το χρέος.
(“Έρχομαι τώρα στο αγαπημένο ΣΑΣ ζήτημα, το ζήτημα του χρέους. Σας το έχω πει πολλές φορές, σας το επαναλαμβάνω και σήμερα: το δημόσιο χρέος δεν είναι το πιο θεμελιώδες πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας.” 22/5/2016 στη Βουλή )

Μάλιστα εμφανώς “εκνευρισμένος” από τις δηλώσεις Νταισελμπλουμ ( “Αφήστε τις εκλογές για το 2019″…) , ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε σχετικά με τον χρόνο των εκλογών. «Το Σύνταγμα της Ελλάδας ορίζει πότε έχουμε εκλογές» και συνέχισε:«Δεν είναι δουλειά κανενός να πει πότε είναι η κατάλληλη ώρα για εκλογές. Αυτό είναι εσωτερικό μας ζήτημα. Οι εκλογές δεν θα προκαλέσουν πολιτική αστάθεια επειδή η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση αφοσιωμένη στις μεταρρυθμίσεις και τις αλλαγές που θα αναπτύξουν την οικονομία και θα έχουν την αποδοχή των πολιτών. Το κόμμα μου θα ήθελε μια τέτοια εξέλιξη και δεν πιστεύω οτι θα υπάρξει αστάθεια γιατί η κυβέρνηση μου θα είναι αφοσιωμένη στις ματαρρυθμισεις σε αντίθεση με τη σημερινή κυβέρνηση». Παράλληλα … “προφητεψε” ότι … δεν θα αλλάξει η (αυστηρή) γερμανική γραμμή για την χώρα μας από την απομάκρυνση Σόιμπλε ( προφανώς ανακουφισμένος …!) !!!

ΥΓ: Αυτη η δήλωση από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ενω πλησιάζει η κρίσιμη ώρα για την απόφαση επιτέλους για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους και καθαρή εξοδο από το Μνημόνιο ώστε αμεσως μετά η ελληνική οικονομία να μπορεί να πρποστρέξει στις διεθνεις αγορές για αυτονομη χρηματοδότηση, στο χωριό μου έχει μια λέξη που αποκαλείται: ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ και ΣΑΜΠΟΤΑΖ! Κατα του λαού και της πατρίδας! Αιδώς !!!

ΥΓ2: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ρωτήθηκε και για τα γεγονότα στην Ισπανία και είπε ότι υπήρξε ανησυχητική εξέλιξη στην Καταλονία. Αν και δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε σε αποσχιστικά κινήματα να απειλήσουν την ενότητα των κρατών, εντούτοις χθες στην Καταλονία απελευθερώθηκαν δυνάμεις που θα είναι δύσκολο να ελεγχθούν.

Βίντεο: Αυγερινός Χατζηχρυσός

Leave a Reply