Είστε εδώ

Ντοκουμέντο:Να ποιος είναι ο Μουσσάς και σε ποια “οικογένειά” ανήκει. Διορισμένος Καθηγητής στο ΕΑΠ από τη ΝΔ, αλλά και στο ΥπΕξ από Δήμα. Η εταιρεία sites με Μιχελάκη

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για το κύκλωμα των εκβιαστών στα ΜΜΕ, αναγκάζοντας τον Πρωθυπουργό να τον αποκαλέσει δημόσια “κοινό συκοφάντη”, εν τούτοις τα στοιχεία που φέρνει στο φως το koutipandoras, αναδεικνύουν σχέσεις, κυριολεκτικά, στοργής του Τάκη Μουσσά, με τη ΝΔ αλλά και κορυφαία στελέχη της, σχέσεις που μόνο με … “εμπιστοσύνης μεταξύ μελών της ίδιας οικογένειας” ταιριάζουν!!!
Η Εισαγγελία και το τμήμα Εκβιαστών της ΕΛΑΣ, εμφανίζουν τον Μουσσά ως επικεφαλής ομάδας εκβιαστών, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται πλήθος δημόσιων φορέων την εποχή που η ΝΔ ήταν στην εξουσία, εκτιμούσαν τον Μουσσά ως ικανό για παροχή υπηρεσιών (ποών άραγε) στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
Όπως προκύπτει από τις αναρτήσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, καταβάλει με υπογραφή Χαράλαμπου Κοκκώση στο Μουσσά, τμηματικά 5.800 ευρώ στις 8 Μαΐου, στις 13 Ιουνίου, στις 26 Ιουνίου και στις 15 Ιουλίου του 2013.
Moussa Anoix Panep
Ο Παναγιώτης Μουσσάς εκτός από τους διορισμούς του στην ΕΥΔΑΠ και την ΑΤΤΙΚΑ ΒΑΝΚ επί ΝΔ, έχει διορισθεί ως Πολιτικός Σύμβουλος του Υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Δήμα, επιφανούς στελέχους της ΝΔ ο οποίος υπηρέτησε και στη θέση του Επιτρόπου της Ε.Ε. Αμέσως μόλις αναλαμβάνει ΥΠΕΞ, ο Δήμας διορίζει ως Ειδικός Συνεργάτης στο γραφείο του, στις 28 Νοεμβρίου 2011.
Είναι άγνωστο ποιές ικανότητες του Μουσσά εκτίμησε ο Σταύρος Δήμας, πάντως στις 15 Μαρτίου, μόλις 3 μήνες μετά, φαίνεται πως απαλλάσσεται των καθηκόντων του ως Ειδικού Συνεργάτη και διορίζεται στο Γραφείο Τύπου του ΥΠΕΞ. Μια θέση που σίγουρα εξασφαλίζει μεγαλύτερη επαφή με τον έξω κόσμο και μάλιστα το δημοσιογραφικό. Στις 20 Ιουνίου, ο Πέτρος Μολυβιάτης ως νέος ΥΠΕΞ, δεν ανανεώνει τη σύμβαση του Μουσσά.
Moyssa YPEX
Στις 2 Δεκεμβρίου του 2010, ο Παναγιώτης Μουσσάς, ιδρύει μαζί με τον Γιάννη Μιχελάκη (μετέπειτα Εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Υπουργό και βουλευτή) κοινή εταιρεία με την επωνυμία «Μ&Μ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΠΕ», της οποίας το καταστατικό δημοσιεύεται στο ΦΕΚ13913/9-12-2010. Η εταιρεία η οποία φέρει ως ονομασία τα αρχικά των δύο συνεταίρων, Μ και Μ, παρέχει δημοσιογραφικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ίντερνετ και διατηρεί το δικαίωμα να συνεργάζεται με άλλα εταιρικά σχήματα για να πάρει δουλειές.
Στις 3 Ιανουαρίου 2011, ο Γιάννης Μιχελάκης αποχωρεί από την εταιρεία Μ&Μ προφανώς επειδή μερικές μέρες μετά, στις 10 Ιανουαρίου αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, υπό τον Αντώνη Σαμαρά. Οι μετοχές του Μιχελάκη μεταβιβάζονται στον Παναγιώτη Μουσσά και τον Ιωάννη Ευαγγελάρα.
Η εταιρική σχέση του Μουσσά με τον Μιχελάκη προφανώς δεν ενοχοποιεί τον Μιχελάκη, αλλά σίγουρα δηλώνει τις σχέσεις με τον πυρήνα εξουσίας της ΝΔ.
Moussa Mix

Μια σκέψη στο “Ντοκουμέντο:Να ποιος είναι ο Μουσσάς και σε ποια “οικογένειά” ανήκει. Διορισμένος Καθηγητής στο ΕΑΠ από τη ΝΔ, αλλά και στο ΥπΕξ από Δήμα. Η εταιρεία sites με Μιχελάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *