Είστε εδώ
Home > FAQ news > #Novartis_Gate Γιάννα Παπαδάκου στην ΕΡΤ: Στη διάθεση του FBI τραπεζικός λογαριασμός πρώην υπουργού. Ένας στην Ελβετία και άλλος στις ΗΠΑ (vid)

#Novartis_Gate Γιάννα Παπαδάκου στην ΕΡΤ: Στη διάθεση του FBI τραπεζικός λογαριασμός πρώην υπουργού. Ένας στην Ελβετία και άλλος στις ΗΠΑ (vid)

Στην αποκάλυψη ότι, σε συνάντηση μιας κορυφαίας εισαγγελικής λειτουργού και των 3 εισαγγελέων που ασχολούνται με το σκάνδαλο Νοβάρτις, με αμερικανούς αξιωματούχους στην Βιέννη, πριν από λιγο καιρό, παραδόθηκαν στα χερια των Ελλήνων οι δύο προσωπικοί λογαριασμοί Έλληνα υπουργού που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση Νοβάρτις, προχώρησε η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου στην εκπομπή “Η Επόμενη Μέρα” της ΕΡΤ με τον Σερ Κοτρώτσο.

Η κυρία Παπαδάκου αποκάλυψε οτι οι δυο λογαριασμοί του πολιτικού προσώπου χρησιμοποιούνταν για να κατατιθενται στον λογαρισμό στην Ελβετία από τη Νοβαρτις χρηματικά ποσά και απο αυτόν τον λογαριασμό στη συνέχεια τα ποσά εμβάζονταν στον αλλο λογαρισμό του ιδιου πολιτικού προσώπου στις ΗΠΑ!

Η δημοσιογραφος αποκάλυψε ακόμα ότι υπαρχει στα χερια των ελληνικων αρχών και βιντεο εσωτερικο της εταιρειας Νοβαρτις όπου εχει καταγραφει συνομιλία αξιωματουχων της εταιρείας όπου αναφερεται ρητως η “τακτοποιηση οικονομικής εκκρεμότητας” της Νοβαρτις προς συγκεκριμένο πολιτικο προσωπο…

Τέλος η Γιάννα Παπαδακου επιβεβαιωσε οτι ο Ν Μανιαδακης ειχε στρατολογηθεί από τη Νοβαρτις και συνεργαζόταν μαζί της ενω ταυτοχρονα ειχε αναλαβει ρόλο συμβουλου δίπλα σε Υπουργους Υγειας. Η Γ.Παπαδακου έχει τη σύμβαση ότι ο Μανιαδακης ήταν υπάλληλος της #Novartis με αμοιβη €120,000 και ταυτόχρονα σύμβουλος του Υ.Υγειας! Η Γιαννα Παπαδακου επεδειξε στην καμερα της ΕΡΤ σχετικές συμβάσεις

Βιντεο: Αυγερινός Χατζηχρυσός

2 thoughts on “#Novartis_Gate Γιάννα Παπαδάκου στην ΕΡΤ: Στη διάθεση του FBI τραπεζικός λογαριασμός πρώην υπουργού. Ένας στην Ελβετία και άλλος στις ΗΠΑ (vid)

Leave a Reply

Top