Είστε εδώ
Home > FAQ news > Νίκος Παππάς: Το μεγάλο δίλημμα των εκλογών του Οκτωβρίου θα είναι ένα! Εάν η ανεργία θα κατέβει στο 7 ή εάν θα η ΝΔ θα την ξαναπάει στο 27 …” !

Νίκος Παππάς: Το μεγάλο δίλημμα των εκλογών του Οκτωβρίου θα είναι ένα! Εάν η ανεργία θα κατέβει στο 7 ή εάν θα η ΝΔ θα την ξαναπάει στο 27 …” !

«Το μεγάλο δίλημμα των εκλογών του Οκτωβρίου 2019 είναι ένα: ο λαός θα επιλέξει αν θα συνεχιστεί η πορεία ανάκαμψης για να πάμε την ανεργία στο 7% ή αν το 2023 η ανεργία θα φτάσει πάλι στο 27% με τις πολιτικές της ΝΔ».

“Λιανά” το έκανε ο Νίκος Παππάς το βασικό διακύβευμα για τους πολίτες αυτής της χώρας, στις εκλογές του Φθινοπώρου ( Οκτώβριος 2019). Μιλώντας στην ανοικτή πολιτική εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αγίων Αναργύρων- Καματερού, με θέμα: «Δίκαιη ανάπτυξη- Στόχοι και προκλήσεις στην επόμενη μέρα» ο ΥΠΨΗΠΤΕ Νίκος Παππάς επεσήμανε την «ιστορική δικαίωση που ζήσαμε ως παράταξη και ως λαός» και δήλωσε ανεπιφύλακτα αισιόδοξος …

«Είμαστε στη φάση που με μεγαλύτερη αισιοδοξία κοιτάμε το μέλλον, γιατί η δικαίωση και θα αναγνωριστεί από τον λαό και θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης» τόνισε ο Ν. Παππάς μεταξύ άλλων στην εκδήλωση.

Leave a Reply

15 + eighteen =

Top