Είστε εδώ
Home > FAQ news > Νίκος Παππάς: “Ήταν προειλημμένη απόφαση το εμπάργκο! Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ δεν έπεσαν από τα σύννεφα…” (vid)

Νίκος Παππάς: “Ήταν προειλημμένη απόφαση το εμπάργκο! Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ δεν έπεσαν από τα σύννεφα…” (vid)

«Προειλημμένη και σχεδιασμένη η απόφαση της Ν.Δ. για εμπάργκο, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και Τηλεπικοινωνιών, Νίκος Παππάς μιλώντας στην ΕΡΤ.“Οι παροικούντες την πολιτική και δημοσιογραφική Ιερουσαλήμ δεν έπεσαν από τα σύννεφα με το εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ. Αφορμή έψαχναν”

«Η απόφαση της ΝΔ ήταν προειλημμένη και προσχεδιασμένη, στο πλαίσιο της στρατηγικής της έναντι στο Δημόσιο Φορέα που έχει εκφάνσεις την κατασυκοφάντηση ή το ανταποδοτικό τέλος. «Οταν η ΝΔ έχει στελέχη που συσχετίζουν το πρόγραμμα της ανοικτά με πρακτικές δικτατοριών, υποκρύπτεται σκοπιμότητα σχετικοποίησης δικτατοριών. Θεωρώ ότι στη ΝΔ, υπάρχουν ακροδεξιά στοιχεία τα οποία έχουν πάρει κεφάλι.», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Η ΕΡΤ βγαίνει από το μνημόνιο, επεσήμανε ο N.Παπάς, υπενθυμίζοντας ότι από τα 180 εκατομμύρια ανταποδοτικού τέλους, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας επέστρεφε 60 -7Ο στον προϋπολογισμό.

«Η επιστροφή θα χαμηλώσει αρκετά κι έτσι δίνεται η δυνατότητα για ανοίγματα. Αλλά τώρα που η ΕΡΤ μπορεί και παίρνει ανάσες κάποιοι ενοχλούνται», πρόσθεσε.

«Η ΝΔ έκλεισε το κεφάλαιο με τίτλο θα κρατήσω τη χώρα στο ευρώ και επανεφευρίσκει δομικά στοιχεία ακραίως νεοφιλελεύθερα, όπως η ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού προγράμματος», σχολίασε ο Νίκος Παππάς κάνοντας λόγο για σταυροδρόμι: «‘Η θα είμαστε όλοι πιο δυνατοί, ή θα παίζουμε ο σώζων εαυτόν σωθήτω», είπε χαρακτηριστικά.

«‘Οταν έχεις κυβερνητικό εταίρο, ο οποίος διαφωνεί, είναι σοβαρό πρόβλημα», δήλωσε ο Νίκος Παππάς, καταθέτοντας ωστόσο αισιοδοξία ότι μετά το δημοψήφισμα στα Σκόπια, οι θετικές εξελίξεις θα είναι καθοριστικής σημασίας.

Για τις συντάξεις τέλος, επανέλαβε ότι «ο στόχος που μπαίνει είναι μην εφαρμοστεί το μέτρο των περικοπών και πιστεύω ότι θα τον πετύχουμε». ‘Εχουν ψηφιστεί και τα αντίμετρα έτσι θα πετύχουμε να μην μειωθεί και το αφορολόγητο, πρόσθεσε.

Πηγή: ert.gr

Leave a Reply

Top