Είστε εδώ
Home > FAQ news > Νίκος Παππάς για το λεωφορείο-“υποβρύχιο”: Πρωτοφανές περιστατικό, ενεργοποιήθηκε η ΟΣΥ για να ελέγξει και να εντοπίσει επικίνδυνα οδικά σημεία;

Νίκος Παππάς για το λεωφορείο-“υποβρύχιο”: Πρωτοφανές περιστατικό, ενεργοποιήθηκε η ΟΣΥ για να ελέγξει και να εντοπίσει επικίνδυνα οδικά σημεία;

Ερωτήματα προς την ΟΣΥ απευθύνει με ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Παππάς, με αφορμή τις πρωτοφανείς εικόνες με το λεωφορείο που μετατράπηκε σε “υποβρύχιο” στην παλιά λεωφόρο Ποσειδώνος και το οποίο αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν οι επιβάτες, βουτώντας κυριολεκτικά μέσα στα νερά που έφταναν στο ύψος της μέσης τους.

Αναλυτικά η δηλωσή του:

«Πρωτοφανές το περιστατικό με το λεωφορείο. Ποιες ενέργειες έγιναν για την ασφαλή εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου; Δούλεψαν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί;»

Η κακοκαιρία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται από όλες και όλους και κυρίως από όσους παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις για τις υποδομές και τις μεταφορές.

Το πρωτοφανές περιστατικό με το βυθισμένο λεωφορείο της γραμμής Α1 (Πειραιάς – Βούλα) στην παλιά Λεωφόρο Ποσειδώνος, όπου κινδύνευσαν και επιβάτες, γεννά σειρά ερωτημάτων.

Σε ποιες ενέργειες προχώρησε, ενόψει και εν μέσω κακοκαιρίας, η Διεύθυνση Παραγωγής Συγκοινωνιακού Έργου της ΟΣΥ Α.Ε.;

Έθεσε σε κίνηση τον ελεγκτικό μηχανισμό για τον έλεγχο και εντοπισμό επικίνδυνων οδικών σημείων;

Ενημέρωσε τους οδηγούς λεωφορείων και τρόλεϊ για δυσκολίες σε συγκεκριμένα οδικά τμήματα;

Ευχόμαστε σε όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΜ καλή δύναμη και με τη μέγιστη δυνατή προσοχή στο δύσκολο έργο τους.

Leave a Reply

one × three =

Top