Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Νίκος Μπακατσέλος (ΔΕΔΗΕΕ): Ένας διορισμένος από την κυβέρνηση πήρε τη συνέντευξη του πρωθυπουργού…

Νίκος Μπακατσέλος (ΔΕΔΗΕΕ): Ένας διορισμένος από την κυβέρνηση πήρε τη συνέντευξη του πρωθυπουργού…

Ποιος πήρε την συνέντευξη (…) Μητσοτάκη στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο; Surprise: Ο Νίκος Μπακατσέλος, γιος του Αλέκου Μπακατσέλου (εξ ευωνύμων του Κων/νου Μητσοτάκη), εκδότη του Αγγελιοφόρου. Ο Νίκος Μπακατσέλος ως γνωστόν έστειλε στα βράχια την εφημερίδα, με αποτέλεσμα να μείνει απλήρωτος και φυσικά να χάσει τη δουλειά του ο κόσμος. Το ¨”καλύτερο” ; Διορίστηκε πρόσφατα πρόεδρος του ΔΕΔΗΕΕ. Δηλαδή, ένας διορισμένος από την κυβέρνηση πήρε τη συνέντευξη του πρωθυπουργού…

Εδώ η συνέντευξη…

Και εδώ το βιογραφικό (πηγή: ant1news.gr )
“Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΔΕΔΔΗΕ, την οποία συγκάλεσε η ΔΕΗ ΑΕ ως μοναδικός μέτοχος της εταιρείας αυτής, εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα Προέδρου ο κ. Νικόλαος Μπακατσέλος, επιχειρηματίας και Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Με την ίδια απόφαση εξελέγη ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου ο κ. Αναστάσιος Μάνος, ναυπηγός μηχανολόγος μηχανικός, υψηλόβαθμο στέλεχος με μακροχρόνια εμπειρία σε ανώτατες διευθυντικές θέσεις του ιδιωτικού τομέα.

Βιογραφικό Νικόλαου Μπακατσέλου

Ο κ. Νικόλαος Μπακατσέλος είναι ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της “Πυραμίς Μεταλλουργία Α.Ε.” και της “Pyramis Deutschland GmbH”. Στο παρελθόν διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος στην Imperium ΑΕΕΧ” και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στην “Egnatia Bank Securities S.A.” καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος στην “Εκδοτική Βορείου Ελλάδος Α.Ε.”.

Από τον Φεβρουάριο του 2014 έως τον Ιούνιο 2016 διετέλεσε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Attica Bank. Υπήρξε Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Διεθνούς Πανεπιστημίου έως τον Ιανουάριο 2014, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΔΕ και Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Β. Ελλάδος. Είναι Μέλος της Επιτροπής Υποστήριξης ΕΚΕΤΑ, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Δημοτικού Σχολείου Anatolia, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΒΒΕ και Επίτιμος Πρόξενος Βελγίου στην Βόρεια Ελλάδα. Έχοντας υπάρξει, για αρκετά χρόνια Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕλληνοΑμερικανικού Επιμελητηρίου τον Ιούνιο 2010 εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του AMCHAM και Πρόεδρος της Επιτροπής Β. Ελλάδος και από τον Ιούνιο του 2019 είναι Πρόεδρος του AMCHAM. Έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία στο University of Reading και έχει κάνει Μεταπτυχιακό στα Ναυτιλιακά, Εμπόριο και Οικονομικά στο City University Business School.”

(Του Ειδικού Συνεργάτη)

Leave a Reply

1 × two =

Top