Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Νίκος Καρανίκας: Ο Χρυσός-γόνος του αριβισμού, θέλει…εξουσία!!!

Νίκος Καρανίκας: Ο Χρυσός-γόνος του αριβισμού, θέλει…εξουσία!!!

Για τον ευρωβουλευτή που “πήραν τα μυαλά του αέρα με τη δημοσιότητα που του δίνουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ” και θέλει να χαράξει δική του πορεία επειδή “τρομοκρατήθηκε από τις στημένες δημοσκοπήσεις ότι δεν θα ξανααναδειχθεί ευρωβουλευτής” γράφει ο Νίκος Καρανίκας σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook.

Ακολουθεί όλη η ανάρτηση:

“Ο χρυσός γόνος του αριβισμού θέλει και εξουσία… Η δύναμη των μμε δημιουργεί -και- τις αυταπάτες ή τους φόβους του υποκειμένου. Δείτε τον δικηγόρο της Θεσσαλονίκης που ήταν καροτσάκι του Βενιζέλου μέχρι το 2013.

Ήρθε στον ΣΥΡΙΖΑ- όταν έχανε το ΠΑΣΟΚ- και αφού είδε ότι θα κυβερνήσει η αριστερά, έπιασε στασίδι. Έγινε ευρωβουλευτής και μόλις τρομοκρατήθηκε, βλέποντας τις – στημένες – δημοσκοπήσεις, φοβήθηκε ότι δεν θα ξανά αναδειχθεί ευρωβουλευτής και έτσι χάραξε δική του πορεία, αυτήν του αριβίστα τυχοδιώκτη που μαζεύει αποζημιώσεις και συσσωρεύει χρήμα στο όνομα της πολιτικής.

Πήραν τα μυαλά του αέρα με την δημοσιότητα που του δίνουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τώρα ανέβηκε στα κεραμίδια και ανακοινώνει ότι θέλει να κάνει κόμμα-κίνηση – μαζικό. Έλεος με τον κάθε τυχοδιώκτη που νομίζει ότι, αν έχει μαζί του τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ θα κάνει και κόμμα, που θα το βολτάρει δεξιά και αριστερά…

Στο τέλος η αυτοαποκαλούμενη κεντροαριστερά ( και αυτός εκει θα πάει) θα μαζέψει ανταγωνισμούς φυγόκεντρους και δεν θα στεριώσει …να το δείτε ότι θα ειναι συνέδριο διάσπασης. Κάθε καιροσκόπος, όπως αυτός και ένα καλάθι με ψήφους και δημαγωγίες. Ο χρυσός γόνος του αριβισμού θέλει και εξουσία. Ας κατέβει στις εκλογές να γελάσουμε …”

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

2 thoughts on “Νίκος Καρανίκας: Ο Χρυσός-γόνος του αριβισμού, θέλει…εξουσία!!!

  1. Ο Καρανίκας που από αντιρρησίας συνείδησης έγινε υπερασπιστής μνημονίων κατηγορεί κάποιον άλλον ότι γλυκάθηκε από εξουσία.
    Ο Καρανίκας. Ποιος; Ο Καρανίκας.

  2. Τουλάχιστον , βρε Νικολάκη, ο Χρυσόγονος είναι και ένας καθηγητής και ξέρει τι λέει σε σχέση μ’ αυτό που επιζητά, όποιο και να ‘ναι ! Δεν κάθεται να σε σατιρίσει ως Καρά και εν τούτω Νίκας … ! Όταν τον καλούσατε και έκανε διαλέξεις στην Κοζάνη περί της Διαπλοκής της “Αστικής Δικαιοσύνης” της Δεξιάς (2014) και τον χώνατε από το παράθυρο στον ΣΥΡΙΖΑ,, τότε ήταν καλός και δεν “επιανε στασίδι” ?
    Φιλόσοφος λοιπόν ο Καρανίκας , στο ύψος τόσο του Μπρυκνέρ όσο και του Πασκάλ* … – τέτοιος που είναι ο Τσίπρας , διάλεξε και τον κατάλληλο “στρατηγικό σχεδιαστή”, φαίνεται άλλωστε και από το σχόλιό του !!!
    .
    * Όταν τον ρώτησα για το φάουλ Πασκάλ και Μπρυκνέρ, με έβρισε και μου δικαιολογήθηκε πως η “Αυγή” τύπωσε λάθος το χαζό άρθρο του και η “Αυγή” πρόσθεσε ένα “και” ανάμεσα στο Πασκάλ Μπρυκνέρ , λες και η “Αυγή” δακτυλογραφεί υφιστάμενα άρθρα – ίσως βέβαια το copy paste να προσθέτει λέξεις, επιφυλάσσομαι … )

Leave a Reply

Top