Είστε εδώ
Home > FAQ news > Νέος “Βενιζέλος” μας προέκυψε η Ντόρα Μπακογιάννη! Ομολογεί ότι κατέχει διαβαθμισμένα έγγραφα από την εποχή που ήταν ΥΠΕΞ (vid)

Νέος “Βενιζέλος” μας προέκυψε η Ντόρα Μπακογιάννη! Ομολογεί ότι κατέχει διαβαθμισμένα έγγραφα από την εποχή που ήταν ΥΠΕΞ (vid)

Αλίμονό μου εάν δεν είχα, έχω όλα τα χαρτιά τα διαβαθμισμένα της εποχής μου” παραδέχτηκε ευθαρσώς η Ντόρα Μπακογιάννη, καλεσμένη στο ΣΚΑΙ και την εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου.

Όπως είπε, μιλώντας για το θέμα των διαπραγματεύσεων για την ονομασία της πΓΔΜ, “βεβαίως” έχει διαβαθμισμένα έγγραφα από την θητεία της στο Υπουργείο Εξωτερικών, “ακριβώς για την ιστορία”.

Το ότι απαγορεύεται η “προσωπική” κατοχή διαβαθμισμένων εγγράφων είναι μάλλον ασήμαντη λεπτομέρεια…

Εξάλλού, όπως σχολιάζουν κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών στο documentonews.gr, εκτός από τη Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατείχε στο παρελθόν διαβαθμισμένα στρατιωτικά έγγραφα, αυτό όμως δεν εμποδίζει απ΄ό,τι φαίνεται κανέναν να καταγγέλλει τον Νίκο Κοτζιά επειδή αποχαρακτήρισε ορισμένα διαβαθμισμένα έγγραφα για να παρουσιάσει στη Βουλή την ανακολουθία παλαιών και σημερινών λόγων της ΝΔ στο σκοπιανό…

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

Top