Είστε εδώ
Home > FAQ news > Νέος κόλαφος για τον Παπαχελά και τον ΣΚΑΙ από Κοτζιά τώρα στη Βουλη: Ο Ερντογάν μετάνιωσε για τη συνέντευξη στο Σκάι! Την έδωσε λόγω Ατζούν από το «Survivor»

Νέος κόλαφος για τον Παπαχελά και τον ΣΚΑΙ από Κοτζιά τώρα στη Βουλη: Ο Ερντογάν μετάνιωσε για τη συνέντευξη στο Σκάι! Την έδωσε λόγω Ατζούν από το «Survivor»

«Ο Ερντογάν είχε συμφωνήσει να δώσει συνέντευξη στο κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αλλά υπαναχώρησε από την απόφασή του αυτή έπειτα από παρέμβαση του Ατζούν ο οποίος είναι σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν και συνεργάζεται με τον Σκάι λόγω του reality show Survivor», είπε ο ΥπΕξ Νίκος Κοτζιάς, στην σχετική ενημέρωση στη Βουλή αναφερόμενος στην συνέντευξη ( στον Αλ Παπαχελά ) που μεταδόθηκε το βράδυ πριν την άφιξη Ερντογάν στην Αθήνα.Υπενθυμίζεται ότι το the faq ήταν το πρωτο Μέσο που είχε αποκαλύψει το ρόλο Ιλιτζαλί (παραγωγού του Survivor στο ΣΚΑΙ ) που είναι σύμβουλος επικοινωνίας του υιού Ερντογάν

«Φαίνεται ότι έκανα λάθος» για τη συνέντευξη στον Σκάι είπε ο Ταγίπ Ερντογάν στα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης με τα οποία συνομίλησε, σύμφωνα με όσα ανέφερε στη συνέχεια ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς από το βήμα της επιτροπής εθνικής άμυνας και εξωτερικών

Απαντώντας στις επικρίσεις που προκλήθηκαν από την αποκάλυψη του διαλόγου μεταξύ του Έλληνα υφυπουργού Εξωτερικών και του προέδρου της Τουρκίας, όπου ο Γιάννης Αμανατίδης απάντησε με τη φράση «άλλα είχαμε συμφωνήσει» όταν ο Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε να εκφωνήσει ομιλία ενώπιον των συγκεντρωμένων μελών της μουσουλμανικής μειονότητας έξω από το σχολείο Τζελάλ Μπαγιάρ στην Κομοτηνή, ο κ. Κοτζιάς δήλωσε: «Το 2004 ο Ερντογάν έκανε τέσσερις ομιλίες που δεν είχαν συμφωνηθεί στη Θράκη. Σήμερα, η ελληνική κυβέρνηση τον έβαλε να εφαρμόσει το πρόγραμμα στη Θράκη, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη πριν από μερικά χρόνια που η Θράκη έγινε φύλλο και φτερό».

Πηγή: mignatiou.com

One thought on “Νέος κόλαφος για τον Παπαχελά και τον ΣΚΑΙ από Κοτζιά τώρα στη Βουλη: Ο Ερντογάν μετάνιωσε για τη συνέντευξη στο Σκάι! Την έδωσε λόγω Ατζούν από το «Survivor»

  1. Σιγα ρε παιδια μην εδινε συνεντευξη στο ΑΠΕ. Τουλαχιστον με τον Παπαχελα γνωριζονται χρονια ηταν η τεταρτη συνεντευξη που του παιρνει. Την πρωτη οταν ηταν δημαρχος ακομη.

Leave a Reply

Top