Είστε εδώ

Νέο βίντεο που «τα σπάει» με λέξεις cringe … του Νίκου Παππά: Αν δεν πας εσύ να ψηφίσεις, θα πάνε κάποιοι άλλοι που έχουν αλλά συμφέροντα. Και να ξέρεις αυτοί θα πάνε οπωσδήποτε (vid)

Με ένα βίντεο στα social media, που «τα σπάει», ο Νίκος Παππάς υποψήφιος βουλευτής Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απευθύνεται στους νέους, προτρέποντάς τους να προσέλθουν την επόμενη Κυριακή στις κάλπες.

Με αναφορές σε λέξεις cringe, σε χαλαρή διάθεση, αλλά εστιασμένος στην ουσία, απευθύνει κάλεσμα στους 400.000 νέους που δεν είχαν δικαίωμα ψήφου το 2019 και καταγράφει τα όσα έγιναν επί διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη ψήφο της νεολαίας, όπως για παράδειγμα οι γάμοι με το σύμφωνο συμβίωσης.

Στη συνέχεια, εστιάζει στη συμμετοχή, κάνοντας αναφορά στην συναυλία που έγινε στη Θεσσαλονίκη κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού και έφερε την ανατροπή, αναγκάζοντας την κυβέρνηση να κάνει πίσω στα σχέδιά της, αλλά και στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, σημειώνοντας πως αυτά είναι συμμετοχή.

«Με τη Ψήφο σου μπορείς να αλλάξεις τις ζωές όλων», σημειώνει και τονίζει πως «αν δεν πας να ψηφίσεις εσύ, θα πάνε άλλοι να ψηφίσουν, που έχουν άλλα προβλήματα από εσένα και να ξέρεις ότι αυτοί θα πάνε να ψηφίσουν».

Δείτε το βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *