Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Νέο ρατσιστικό κρεσέντο Τσιάρτα! Τα βάζει με την επιτροπή «Greece 2021» λόγω… Αντετοκούνμπο !!!

Νέο ρατσιστικό κρεσέντο Τσιάρτα! Τα βάζει με την επιτροπή «Greece 2021» λόγω… Αντετοκούνμπο !!!

Απίστευτο! Η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε αφίσα της επιτροπής «Greece 2021» για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση έφερε την διαδικτυακή αντίδραση του … Βασίλη Τσιάρτα.

Ο διεθνής σούπερ σταρ του NBA που τιμά την χώρα μας παγκοσμίως και αποτελεί τον πιο διάσημο Έλληνα πρεσβευτή αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην αφίσα της επιτροπής μαζί με σημαντικά πρόσωπα της χώρας κάτι που φαίνεται πως ενόχλησε τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook:

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι και εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA και μπράβο του. Όμως στη φωτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης. Όσο και να θέλει αυτή η Επιτροπή και η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω και μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει και δεν ξαναγράφεται».

Πηγή: newpost.gr

Leave a Reply

thirteen + 12 =

Top