Είστε εδώ
Home > FAQ news > Νέο “ρεσιτάλ” ανόητων δηλώσεων Μπογδάνου και ευθύνες στον Μητσοτάκη που τον καλύπτει από ΣΥΡΙΖΑ

Νέο “ρεσιτάλ” ανόητων δηλώσεων Μπογδάνου και ευθύνες στον Μητσοτάκη που τον καλύπτει από ΣΥΡΙΖΑ

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολιάζοντας άρθρο που παρουσίαζε τον Λουκά Παπαδήμο ως φαβορί για την Προεδρία της Δημοκρατίας έγραψε «ΠτΔ, δηλαδή, εκείνος που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν οι πρώην σύντροφοι του πρώην πρωθυπουργού; Έχει χιούμορ η ζωή».

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την οργισμένη απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιρρίπτει αποκλειστικά ευθύνες στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που ανέχεται «τέτοιες άθλιες περιπτώσεις μέσα στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική του ομάδα».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος, εκτοξεύει λάσπη, συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη. Με το σχόλιο του, όμως, αναφορικά με το τρομοκρατικό χτύπημα που είχε δεχτεί ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Κ. Μπογδάνος υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας. Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη που ανέχεται τέτοιες άθλιες περιπτώσεις μέσα στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική του ομάδα» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την έντονη αντίδρασή της εξέφρασε και η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη η οποία αναφέρει ότι η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη έχει χάσει εκτός από το μέτρο και την ντροπή.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε ξανακάνει αντίστοιχες δηλώσεις ως δημοσιογράφος την περίοδο που ο Αλέξης Τσίπρας ήταν Πρωθυπουργός και οι οποίες κατέληξαν στην απόλυσή του από τον ΣΚΑΪ αλλά και την δημόσια συγγνώμη του τηλεοπτικού σταθμού προς τον Αλέξη Τσίπρα για «απαράδεκτους υπαινιγμούς, παραπληροφόρηση και ανοίκεια επίθεση» του δημοσιογράφου.

Πηγή: newpost.gr

Leave a Reply

nineteen − three =

Top