Είστε εδώ
Home > FAQ news > Νέο “καρφί” Αντώναρου σε Άδωνι: “Κάποιοι είχαν πεί οτι θα μηνύσουν τους προστατευόμενους μάρτυρες. Τώρα που αποκαλύφθηκε η ταυτότητα ενός, τι θα κάνουν;…”

Νέο “καρφί” Αντώναρου σε Άδωνι: “Κάποιοι είχαν πεί οτι θα μηνύσουν τους προστατευόμενους μάρτυρες. Τώρα που αποκαλύφθηκε η ταυτότητα ενός, τι θα κάνουν;…”

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε απειλήσει οτι θα μηνυσει τους προστατευόμενους μλαρτυρες που εχουν καταθέσεις στις ελληνικές και τις αμερικανικές αρχές για το σκάνδαλο Novartis και τους είχε αποκαλέσει και “ψευδομάρτυρες”! Μάλιστα προ μηνών ειχε πραγματοποιησει και πολυημερο ταξιδι στις ΗΠΑ, όπου – όπως ειχε ανακοινωσει – είχε βρει δικηγορικο γραφείο για να ασκήσει αγωγές και εκεί κατα της ιδιας της εταιρείας. Όλα αυτα τα θυμηθηκε σήμερα μετα την εξέλιξη της σύλληψης στο αεροδρόμιο ενός εκ των “προστατευομενων ματρυρων” ενω προσπαθουσε να ταξιδεψει από την χώρα, παρα την απαγορευση εξοδου που ισχυε γι αυτον και την αποκάλυψη της ταυτοτητάς του καθώς του ασκήθηκε δίωξη, και με νέο σχόλιο του στα social media “θυμίζει” σε εκείνους – φωτογραφιζοντας τον α/δρο της ΝΔ – που απειλουσαν με μηνυσεις, τις “υποσχέσεις” τους… Γραφει ο πρωην υπουργος και εκπροσωπος της κυβλερνησης Καραμανλή:

“Ζητείται …βοήθεια!
Προσπαθώ να θυμηθώ ποιός η ποιοί από τους φερομένους ότι εμπλέκονται στο σκάνδαλο Νοβαρτις πολιτικούς ειχαν πεί ότι θα κάνουν μήνυση στους προστατευομένους μάρτυρες….
Τώρα που ένας από αυτούς έπεσε στο δόκανο των διωκτικών αρχών μήπως είναι ευκαιρία αυτή η πρόθεση να γίνει πράξη;
Λέω μήπως…
Γιατι δεν μπορώ να θυμηθώ ποιός τα είχε πεί ολα αυτά. Γιατί, βλέπετε, οι διερευνώμενοι πολλά έχουν πει μέχρι τώρα (μέχρι και αγωγές στην Αμερική έχουν προαναγγείλει) αλλά τα λόγια τους μένουν μόνο στις…τηλεοπτικές συχνότητες… “

Leave a Reply

Top