Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Νέο “χοντρό “καρφί” Μάνου: Την στιγμή που παραπέμπεται σε Προανακριτική ο Νίκος Παππάς, η Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών συζητά τη μείωση κατά 50% των τελών χρήσης του φάσματος από τα κανάλια

Νέο “χοντρό “καρφί” Μάνου: Την στιγμή που παραπέμπεται σε Προανακριτική ο Νίκος Παππάς, η Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών συζητά τη μείωση κατά 50% των τελών χρήσης του φάσματος από τα κανάλια

Νέο “χτύπημα” κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο Στέφανος Μάνοςε με ανάρτησή του στο Twitter αυτή τη φορά με αφορμή τα κανάλια εθνικής εμβέλειας.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του, στην Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών (ΕΕΤΤ) θα συζητηθεί η μείωση των τελών χρήσης του φάσματος από τη Digea κατά 50%, “δήθεν λόγω covid-19”. Υπενθυμίζεται ότι η Digea είναι ο αποκλειστικός πάροχος ελεύθερης επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης, η οποία ιδρύθηκε το 2009 από τα 7 τότε ιδιωτικά κανάλια Alpha, Alter, Ant1, Mega, Star και ΣΚΑΙ.

Αν είναι αλήθεια θα πρόκειται περί μεγάλου σκανδάλου προς όφελος των καναλιών εθνικής εμβέλειας” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Μάνος, ενώ συνδέει την υπόθεση με την παραπομπή του Νίκου Παππά σε Προανακριτική Επιτροπή μετά από πρόταση της ΝΔ, επισημαίνοντας ότι “την ίδια στιγμή που κατηγορείται η προηγούμενη κυβέρνηση για προσπάθεια ελέγχου των καναλιών, η ΕΕΤΤ παραδίδεται στις επιθυμίες της Digea!

Αναλυτικά οι αναρτήσεις του Στ.Μάνου:

Πληροφορούμαι ότι στην Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών (ΕΕΤΤ) θα συζητηθεί η μείωση των τελών χρήσης του φάσματος από τη DIGEA κατά 50%!! Δήθεν λόγω COVID-19. Αν είναι αλήθεια θα πρόκειται περί μεγάλου σκανδάλου προς όφελος των καναλιών εθνικής εμβέλειας.

Τα έσοδα από διαφήμιση στα κανάλια εθνικής εμβέλειας δεν μειώθηκαν τους τελευταίους 12 μήνες. Αυξήθηκαν λίγο. Την ίδια στιγμή που κατηγορείται η προηγούμενη κυβέρνηση για προσπάθεια ελέγχου των καναλιών, η ΕΕΤΤ παραδίδεται στις επιθυμίες της DIGEA!

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

20 + 3 =

Top