Είστε εδώ
Home > FAQ news > Νέο όχι! Δεκτή έκανε η έδρα την πρόταση του Εισαγγελέα, απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης της Ηριάννας! Ένταση στην αίθουσα

Νέο όχι! Δεκτή έκανε η έδρα την πρόταση του Εισαγγελέα, απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης της Ηριάννας! Ένταση στην αίθουσα

Έντονα αντέδρασαν οι παρευρισκόμενοι στο μονομελές Πρωτοδικείο, στο άκουσμα της απόφασης της έδρας, που έκανε αποδεκτή την πρόταση του Εισαγγελέα, νωρίτερα και απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης της Ηριάννας, η οποία παραμένει φυλακισμένη! Το ίδιο και ο σύντροφός της Περικλής! Στο άκουσμα της απόφασης προκλήθηκε ένταση στο δικαστήριο ανάμεσα στους αλληλέγγυους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί και την αστυνομική δύναμη.

Νωρίτερα ο εισαγγελέας είχε ταχθεί κατά της αίτησης αναστολή. Σύμφωνα με το σκεπτικό του, για την Ηριάννα, «δεν προέκυψαν νεότερα, άρα δεν καθίσταται αναγκαία νέα αίτηση αναστολής ποινής. Το τεκμήριο της αθωότητας κάμπτεται μετά από καταδικαστική πρωτόδικη απόφαση».

Αναφορικά με την αίτηση του συντρόφου της Περικλή, ο εισαγγελέας ανέφερε: «Βεβαίως αυτοί οι δύο νέοι αντιμετωπίζουν το φάσμα της θλίψεως αφού πρέπει να εκτίσουν την ποινή που τους επεβλήθη. Ανεξαρτήτως αυτού, όμως, υπάρχει η εμπλοκή τους που εμφανίζει αντικοινωνική συμπεριφορά, γεγονός που δεν μπορεί να αναιρεθεί».

Πηγή: newpost.gr

Leave a Reply

Top