Είστε εδώ
Home > FAQ news > Νέο επεισόδιο στο “σίριαλ” Φουρθιώτη: Προσπάθησε να πάρει διαπίστευση για τη Βουλή με την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ!

Νέο επεισόδιο στο “σίριαλ” Φουρθιώτη: Προσπάθησε να πάρει διαπίστευση για τη Βουλή με την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ!

Κάθε μέρα και από ένα επεισόδιο για την σειρά «Φουρθιώτης» και φαίνεται να μην… έχει τέλος αυτή η “σεζόν”…

Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο παρουσιαστής χρησιμοποιώντας την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ, προσπάθησε να πάρει διαπίστευση για τη Βουλή!

Οι Υπηρεσίες της Βουλής, μέσω του Γενικού Γραμματέα της, διαβίβασαν στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών το αίτημα του Μαινάνδρου-Γεωργίου Φουρθιώτη για την διαπίστευση του ως κοινοβουλευτικού συντάκτη.

Στο αίτημα αυτό ήταν συνημμένα τα απαραίτητα έγγραφα για το αίτημα αυτό μεταξύ αυτών και το αντίγραφο ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ. Ή τέλος πάντων έτσι ήθελε ο Φουρθιώτης να πιστεύουν!

Με ανακοίνωση της η Βουλή ανέφερε ότι «μεταξύ των εγγράφων που είχαν αποσταλεί ηλεκτρονικά εκ μέρους του ήταν και αντίγραφο ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ, η οποία δεν φέρει αριθμό μητρώου, όπως φέρουν οι κάρτες των τακτικών μελών της και σύμφωνα με τη χθεσινή ρητή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ ότι ο εν λόγω πολίτης δεν είναι μέλος της Ένωσης, πρέπει να ερευνηθεί από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης περί της τυχόν πλαστότητάς της».

Μεταξύ άλλων στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι ότι το Γραφείο Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης ουδέποτε εξέδωσε διαπίστευση στον προαναφερόμενο ως κοινοβουλευτικό συντάκτη.

Πηγή : efsyn.gr

Leave a Reply

seventeen + three =

Top