Είστε εδώ
Home > FAQ news > Νέο “χαστούκι” Τσίπρα στον Στουρνάρα με το σημερινό άρθρο στον enikos.gr !!!

Νέο “χαστούκι” Τσίπρα στον Στουρνάρα με το σημερινό άρθρο στον enikos.gr !!!

Κάθε μέρα και ποιο φανερό γίνεται ότι η υποχρεωτική συγκατοίκηση που επέβαλαν οι Σαμαράς-Βενιζέλος λίγο πριν πέσουν το 2014 και “κέντρα” εντός και εκτός Ελλάδας, του δυο φορές εκλεγμένου Πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα με τον διορισμένο Διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα, εξαντλεί την περίοδό της και μάλιστα μάλλον πριν την ολοκλήρωση της θητείας του τραπεζίτη… Το νέο επεισόδιο και μάλιστα ενώ πλέον ήδη εκκρεμούν δύο δικογραφίες στη Βουλή εις βάρος του κεντρικού τραπεζίτη ( Novartis – ελλιπές Πόθεν Έσχες…), ήρθε σήμερα μέσω του άρθρου του Αλ. Τσίπρα στην ιστοσελίδα enikos, όπου επανέλαβε ρητά “ότι η Ελλάδα θα βγει τον Αύγουστο από τα Μνημόνια και θα στηριχτεί στα πόδια της”, απορρίπτοντας εκ νέου την χθεσινή “παρέμβαση” Στουρνάρα με την οποία επαναλάμβανε (μόνος αυτός πλέον…) την θεωρία του για την ανάγκη για πιστωτική γραμμή στήριξης ( που συνεπάγεται νέα μέτρα λιτότητας ελέγχου και επιτροπείας ) και μετά την οριστική έξοδο από τα Μνημόνια τον Αύγουστο που έρχεται…

«Και σήμερα βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στο πλέον καθοριστικό σημείο καμπής, τον Αύγουστο του 2018: Τη μέρα που η Ελλάδα θα βγει από τα μνημόνια και θα μπορεί πλέον να στηριχθεί στις δικές της δυνάμεις και να αξιοποιήσει τις πραγματικές της δυνατότητες.
Γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες του εγχειρήματος. Περπατήσαμε όμως μέχρι σήμερα, ένα μεγάλο μέρος της απόστασης και τα εμπόδια ήταν πολλά. Εμπόδια που μπήκαν και μπαίνουν, από όσους έχουν συμφέρον να μείνει η χώρα καθηλωμένη. Πολιτικές δυνάμεις που έφεραν τη χώρα και την κοινωνία στα όρια τους αλλά και οι εκπρόσωποι μιας καλομαθημένης οικονομικής ελίτ, που πέραν των υπολοίπων δραστηριοτήτων τους αποπειράθηκαν να υποτάξουν την κοινή γνώμη στους σκοπούς τους, δια του ελέγχου του αγαθού της ενημέρωσης», έγραψε ο Πρωθυπουργός και έβαλε “τελεία και παύλα” … γενικά και ειδικά!

Leave a Reply

Top