- Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ της επιχειρηματικής πιάτσας μεταφέρουν ότι κορυφαίοι παίκτες της οικονομικής ζωής εκφράζουν πλέον ανοιχτά την έντονη ανησυχία τους και την έντονη οργή τους για τον τρόπο με τον οποίο γίνονται κάποιες δουλειές, για τη ασυδοσία συγκεκριμένων παραγόντων του δημόσιου βίου και για τις παρενέργειες της αδιαφάνειας.
Νέες αναταράξεις προκαλούν οι “βόμβες” από τον εφοπλιστή Πάνο Λασκαρίδη σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο κανάλι του mononews: «Δεν θίχτηκε καθόλου ο Πρωθυπουργός, όταν είπα ότι οι πλοιοκτήτες τον έχουν χεσμένο». «Χρειάζεται να βρεθεί μια άξια ηγεσία για να οδηγήσει το κράτος και το λαό στην πρόοδο. Αυτό που έχουμε σήμερα είναι κούτσα-κούτσα, τσούκου -τσούκου».
Υπενθυμίζεται οτι στις 24 Μαίου του 2021 ο εφοπλιστής με ωμό και κυνικό τρόπο είχε πει ότι «η ναυτιλία δεν χρειάζεται την κυβέρνηση, το υπουργείο, τον ΙΜΟ [Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός] και τον πρωθυπουργό. Εχουν χεσμένο τον πρωθυπουργό, γι’ αυτούς δεν έχει καμία χρησιμότητα»
Βόμβες απο τον εφοπλιστή Πάνο Λασκαριδη‼️
«Δεν θίχτηκε καθολου ο Πρωθυπουργός,όταν είπα ότι οι πλοιοκτήτες τον έχουν χεσμενο».
«Χρειάζεται να βρεθεί μια άξια ηγεσία για να οδηγήσει το κράτος και το λαό στην πρόοδο.
Αυτο που έχουμε σήμερα είναι κούτσα-κούτσα, τσούκου -τσούκου» pic.twitter.com/Hdl3ySj16j— Marka2‼️ (@Marka2free) June 13, 2026









0 Σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο