Είστε εδώ
Home > FAQ news > Νέες “βόμβες” Αντώναρου! “Μου έχουν τηλεφωνήσει από χτες, δεκαπέντε βουλευτές! Η ηγεσία της ΝΔ είναι χειροποδαρα δεμένη από την ομάδα Σαμαρά-Γεωργιάδη και Σια…”

Νέες “βόμβες” Αντώναρου! “Μου έχουν τηλεφωνήσει από χτες, δεκαπέντε βουλευτές! Η ηγεσία της ΝΔ είναι χειροποδαρα δεμένη από την ομάδα Σαμαρά-Γεωργιάδη και Σια…”

Άμεσα απάντησε ο Ευ Αντώναρος στην πρωινη συνεντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και στις δηλώσεις του Ν Μηταράκη, για το, τι εννούσε ο Σαμαράς, στην τελευατία αρχηγική παρέμβασή του στην Καθημερινή, με την οποία “καπέλωσε” κανονικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο θέμα της συνεργασίας με Βενιζέλο-Λοβέρδο από το ΚΙΝ.Αλ! Και δεν σταματησε εκει ο πρωην υπουργος του Κώστα Καραμανλή, αλλά προχωρησε παραπέρα, ονοματίζοντας το Ν Δένδια ( κλίματος Ντ Μπακογιάννη ) αλλά και το Νικ Κακλαμάνη, ότι συμφωνούν με τη δική του αναγνωση της παρέμβασης Σαμαρά, ενώ αποκάλυψε και την υπαρξη άλλων 15 βουλευτών της ΝΔ που διαφωνούν με το σημερινό status qvo στη ΝΔ! Μάλιστα ο Ευ Αντώναρος έριξε το γαντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη καλώντας τον “να μιλήσει σταράτα, αλλιώς ας αφήνει τον δοτό αντιπρόεδρο να μοιράζει τράπουλα”.

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Αντώναρου

Δεν με εκπλήσσει καθόλου.

Πως να καταλαβουν οι μουσαφιραίοι και άλλοι τινές διαφόρων…προελεύσεων τι λέει ( και κυρίως τι υπαινίσσεται) ό πρόεδρος της ΝΔημοκρατίας στην τελευταία δημόσια παρεμβαση του; Αφου την ενσωματωση τους στην ΝΔ σ αυτόν την οφείλουν. Διαφορετικά οι κύριοι αυτοί θα ήταν στα αζήτητα.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Δένδιας, ο Κακλαμάνης ο υποφαινόμενος και καμμιά δεκαπενταριά βουλευτές που μου έχουν τηλεφωνήσει απο χθες μαλλον δεν ξέρουμε ούτε από ανάγνωση ούτε από πολιτική.

Όσο για την επίσημη ΝΔ για μια ακόμη φορά πάσχει απο το χρόνιο σύνδρομο της αμηχανίας. Προσπαθει να τοποθετηθεί με ανώνυμες διαρροές που απλά αποδεικνύουν πόσο χειροποδαρα δεμένη είναι από την ομάδα Σαμαρα – Γεωργιάδη και Σια. Αν έχει κότσια, ας βγεί να μιλήσει σταράτα. Αν όχι ας αφήσει τον δοτο αντιπρόεδρο να μοιράζει τράπουλα και να κάνει παιγνίδι.

Δεν θα με εκπλήξει ούτε αυτό: Γιατί πολλοί από μας θυμόμαστε επακριβώς πως είχε τοποθετηθεί ο σημερινός Πρόεδρος στη σύναξη των στελεχών στα μέσα Φεβρουαρίου 2015. Αν χρειασθεί, θα το υπενθυμίσω!

Leave a Reply

Top