Είστε εδώ

Νέες αποκαλύψεις Πολάκη στη Βουλή με “οσμή σκανδάλου” για ΚΕΕΛΠΝΟ, την περίοδο Βενιζέλου-Λοβέρδου. Η ατάκα του παπά-Γιώργη Χιωτάκη, στον Άδωνι

Εντυπωσιακή ήταν η συντονισμένη επίθεση και οι προκλησεις στο όριο της απειλής που δέχτηκε ο αν Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης από τον α/πρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και τον ΚΕ του ΠΑΣΟΚ Αντρέα Λοβέρδο, για την αξιολογηση του προσωπικού του ΚΕΕΛΠΝΟ, στη συζήτηση για το Ασφαλιστικό στη Βουλή. Ακόμα όμως πιο εντυπωσιακή ήταν η … απάντηση από τον Σφακιανό γιατρό στο επάγγελμα υπ. Υγείας, που προκάλεσε σάλο.
Ο κ. Πολάκης στις ευθείες και με ανοίκειο τρόπο απειλές από τον Αντρέα Λοβέρδο και μάλιστα  σε πρώτο ενικο πρόσωπο δείχνοντας με το δαχτυλο τον υπουργό, ο κ. Πολάκης, αναφέρθηκε σε στοιχεία που θα φέρει στην Βουλή πολύ σύντομα για περίεργη “αλλαγή χρήσης” δανείου 35 εκατ. του ΚΕΕΛΠΝΟ, την περίοδο Βενιζέλου-Λοβέρδου.
Παράλληλα μίλησε ξανά για καθεστώς αδιαφάνειας και άμεση χρηματοδότησης από το ΚΕΕΛΠΝΟ μηντιακών συγκροτημάτων που σήμερα πρωταγωνιστούν στον πόλεμο κατά της κυβέρνησης, του Πρωθυπουργού αλλά και του ίδιου. “Μαζεύω στοιχεια. Τωρα ανοίγουν στόματα με την αλλαγή των διοικήσεων και θα παμε στον εισαγγελέα με ονοματεπώνυμα. Τοτε θα δουμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος σας…”.
Παράλληλα έντονη ήταν η στιγμή που απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη που επίσης τον απείλησε προεξοφλώντας απόφαση εις βάρος του από τους δικαστές για την ακύρωση των παράτυπων κατά το υπουργείο, προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε στα λόγια του συμπατριώτη του Σφακιανού παπα παπά-Γιώργη Χιωτάκη, που είπε:“Εσεις (κ. Γεωργιάδη) πήρατε αξία απο το αξίωμα. Εμείς (η Αριστερη παρένθεση…κατ’ εσάς, που θα αργήσουμε να γίνουμε παρένθεση) δίνουμε αξία στο αξίωμα!!!”

One thought on “Νέες αποκαλύψεις Πολάκη στη Βουλή με “οσμή σκανδάλου” για ΚΕΕΛΠΝΟ, την περίοδο Βενιζέλου-Λοβέρδου. Η ατάκα του παπά-Γιώργη Χιωτάκη, στον Άδωνι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *