Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Νέα “βόμβα” Κύρτσου: “Στην Ελλάδα η κυβέρνηση δεν αυξάνει τη συμβολή λιγνίτη στην ενέργεια – όπως η Γερμανία – για να θησαυρίζουν funds, Περιστέρης, Μυτιληναίος. Αίσχος!”

Νέα “βόμβα” Κύρτσου: “Στην Ελλάδα η κυβέρνηση δεν αυξάνει τη συμβολή λιγνίτη στην ενέργεια – όπως η Γερμανία – για να θησαυρίζουν funds, Περιστέρης, Μυτιληναίος. Αίσχος!”

Νέα “βόμβα” από τον πρώην ευρωβουλευτή της ΝΔ και νυν του κόμματος Renew Europe του Εμ Μακρόν! Ο Γιώργος Κύρτσος, αναφέρεται στην αόφαση της Γερμανικής κυβέρνησης – από το 3ο τρίμηνο του 2022 – να αυξήσει την παραγωγή ηλ ενέργειας από άνθρακα (λιγνίτης) στο 31% του συνόλου ενώ τώρα την πηγαίνει στο 40%! Και αυτό για να αντιμετωπισει την αιχροκέρδεια και την εκτόξευση των τιμών από την κρίση με την Ρωσία! Ο ευρωβουλευτής, παραλληλίζει με το την στάση της ελληνικής κυβέρνησης και την μονοψήφια παραγωγή ενέργειας από λιγνίτη και την … βγάζει στην αναφορα ότι στηρίζει τον πλουτισμό συμφερόντων από το πανάκριβο φυσικό αέριο, τα οποια και κατονομάζει.

Η ανάρτηση του Γ. Κύρτσου:

“Από το 3ο τρίμηνο 2021 η Γερμανία είχε αυξήσει την ηλεκτροπαραγωγή από άνθρακα σε 31% συνόλου.
Τώρα την πηγαίνει προς το 40% για να περιορίσει εξάρτηση από πανάκριβό ρωσικό φ.αέριο.
Στην Ελλάδα μονοψήφια η συμβολή λιγνίτη για να θησαυρίζουν funds,Περιστέρης,Μυτιληναίος.
Αίσχος!”

Leave a Reply

five × 2 =

Top