Είστε εδώ
Home > FAQ news > Νέα “βόμβα” από τη “Νέα Σελίδα”: Κορυφαίος δικαστής στα πλοκάμια της Novartis! Στο μικροσκόπιο και η σύζυγος (με θεσμική ιδιότητα) του μεγαλογιατρού

Νέα “βόμβα” από τη “Νέα Σελίδα”: Κορυφαίος δικαστής στα πλοκάμια της Novartis! Στο μικροσκόπιο και η σύζυγος (με θεσμική ιδιότητα) του μεγαλογιατρού

Νέες, ραγδαίες εξελίξεις έρχονται μετά την αποκάλυψη της «Νέας Σελίδας» για τον γιατρό, σύζυγο θεσμικού παράγοντα, ο οποίος εισέπραττε ποσά από τη Novartis.

Το νεότερο στοιχείο είναι ότι για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος θα ελεγχθεί και η σύζυγος του μεγαλογιατρού, η οποία είχε και τη θεσμική ιδιότητα, διότι, όπως αποδεικνύει η δικαστική έρευνα, ο λογαριασμός που «υποδεχόταν» τα δώρα από τη Novartis ήταν κοινός. Η δημοσιοποίηση και των δύο ονομάτων αναμένεται να προκαλέσει πολιτικοδικαστικό σεισμό, αφού υπάρχουν κι άλλες ενδείξεις ότι ο εν λόγω γιατρός είχε στενές επαφές με την εταιρεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ποσά εμφανίστηκαν στην πορεία εμβασμάτων του τροφοδότη λογαριασμού του ελβετογερμανικού πολυεθνικού κολοσσού.

Το σημαντικό αυτό στοιχείο προήλθε και από τις εφόδους των εισαγγελέων στα γραφεία της Novartis, όπου κατασχέθηκαν έγγραφα και σκληροί δίσκοι, ενώ βρίσκεται στα χέρια των εισαγγελέων από το 2016!

Διαβάστε ολόκληρο το αποκαλυπτικό δημοσίευμα στη «Νέα Σελίδα» που κυκλοφορεί αύριο, 7/10

Leave a Reply

7 + six =

Top