Είστε εδώ
Home > FAQ news > Νέα “καρφιά” Πολάκη: Η “επιτροπή των λοιμωξιολόγων” αποδείχτηκε ανεπαρκής και η πολιτική διαχείριση καταστροφική αλλά “άγιο είχαμε” που δεν μας κυβερνούν οι “Συριζομαδουραίοι”

Νέα “καρφιά” Πολάκη: Η “επιτροπή των λοιμωξιολόγων” αποδείχτηκε ανεπαρκής και η πολιτική διαχείριση καταστροφική αλλά “άγιο είχαμε” που δεν μας κυβερνούν οι “Συριζομαδουραίοι”

Σε μία οργισμένη ανάρτηση προχώρησε για άλλη μία φορά ο Παύλος Πολάκης, εξαπολύοντας επίθεση σε κυβέρνηση και επιτροπή λοιμωξιολόγων για τη διαχείριση της πανδημίας και την συνεχιζόμενη άρνηση να ενισχυθούν η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και η διενέργεια μαζικών τεστ.

Αναφέρεται μάλιστα και στα εμβόλια τα οποία όπως χαρακτηριστικά αναφέρει “δεν προλαβαίνουν να δράσουν στη φάση της έξαρσης” φέρνοντας ως παράδειγμα το αντιγριπικό εμβόλιο που δεν γίνεται το Φλεβάρη αλλά τον Οκτώβριο, ενώ με αφορμή και τον προβληματισμό που εντείνεται στην ΕΕ για το εμβόλιο της Atra Zeneca αναφέρει ότι τα εμβόλια “πιθανόν έχουν παρενέργειες που πρέπει να επανεκτιμηθούν”.

“Δυστυχώς η «επιτροπή των λοιμωξιολογων»,αποδείχθηκε ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ και η πολιτική διαχείριση ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ και για την Υγεία και για την Οικονομία και για την Κοινωνία” τονίζει ο Παύλος Πολάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ:

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ (και ταχω πει από το ΝΟΕΜΒΡΙΟ)
Στη φάση έξαρσης της πανδημιας τους θανάτους τους μειώνουν οι κλινικές COVID ,οι ΜΕΘ και οι θεραπείες.Ενισχυτικα και η πρωτοβάθμια με τα μαζικά στοχευμένα και δωρεάν τεστ και την πρώιμη αναγνώριση αυτών που κινδυνεύουν!
ΕΤΣΙ
Από τους 50 που πεθαίνουν καθε μερα οι 30-35 θα ΓΛΥΤΩΝΑΝ!!
Τα εμβόλια πρώτον δεν υπάρχουν ,δεύτερο δεν προλαβαίνουν να δράσουν στη φάση της ΕΞΑΡΣΗΣ(δεν κάνουμε αντιγριπικό το Φλεβάρη αλλά τον Οκτώβρη),τρίτον δεν πιάνουν όλες τις μεταλλάξεις ,τέταρτον πιθανόν λόγω της ταχείας παρασκευης τους έχουν παρενέργειες που πρέπει να επανεκτιμηθουν !!
Δυστυχώς η «επιτροπή των λοιμωξιολογων»,αποδείχθηκε ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ και η πολιτική διαχείριση ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ και για την Υγεία και για την Οικονομία και για την Κοινωνία!!
ΥΓ .Παντως «άγιο είχαμε» που δεν μας κυβερνουν οι «Συριζομαδουραιοι» αλλά μας κυβερνα η «αριστεία» των ακροδεξιών πωλητών νανογιλεκων,η «δυναστεία» των Μητσοτακηδων και η διαπλοκή τραπεζιτών-ολιγαρχών -καναλαρχων που τρώει τα 37 δις και το τσάμπα χρήμα της ΕΚΤ λυσσωδως και ακαταπαύστως ετοιμάζοντας τη Νέα Χρεωκοπία!
ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ!!!

Leave a Reply

seven − four =

Top