Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Νέα παρέμβαση – κόλαφος για Μητσοτάκη από τον πατέρα του Γρηγόρη Δημητριάδη: “Το θέμα Κουφοντίνα το έχουν σχεδιάσει”

Νέα παρέμβαση – κόλαφος για Μητσοτάκη από τον πατέρα του Γρηγόρη Δημητριάδη: “Το θέμα Κουφοντίνα το έχουν σχεδιάσει”

Dimitriad

Με νέα του παρέμβαση ο δικηγόρος Σπύρος Δημητριάδης, πατέρας του συνεργάτη του πρωθυπουργού και εξαδέρφου του Γρηγ. Δημητριάδη, που σε προηγούμενη ανάρτησή του ζητούσε από τον Πρωθυπουργό να σώσει τη ζωή του Δημ. Κουφοντίνα, καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι έχει σχεδιάσει την εξόντωση του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Στην ανάρτηση του στο Facebook σημειώνει:

“Το θέμα του Κουφοντίνα το έχουν σχεδιάσει.

Θα τον σκοτώσουν και αφενός θα μονοπωλήσει την ατζέντα για καιρό ώστε να μην ασχολούμαστε με τα χάλια τους και αφετέρου θα συσπειρώσουν το δεξιό ακροατήριό τους, την συντηρητική κοινωνία, τους Κυρ – Παντελήδες και όλα τα ψοφοειδή ανθρωπάκια.

Υπολογίστε και τις αντιδράσεις, τις διαδηλώσεις, τους ρουφιάνους των ΜΑΤ που θα αμοληθούν να καίνε και θα εμφανιστούν σαν προστάτες του νόμου και της τάξης.

Μακάρι να βγω ψεύτης!”

ΥΓ: Το θέμα βεβαια είναι να μια τέτοια τραγική εξέλιξη θα συνέβαλε και στο να “ξεχαστεί” από την επικαιρότητα η υπόθεση Λιγνάδη που προκαλει τεράστια φθορά στην κυβερνηση αλλά και η παταγώδης αποτυχία στην διαχείριση της πανδημίας σε συνδυασμό με τα “γαλάζια σκάνδαλα” στους εμβολιασμούς

Leave a Reply

16 + six =

Top