Είστε εδώ
Home > FAQ media > Νέα κρίση στον Τύπο! Οριστικό “διαζύγιο” Μάρη-Σαββίδη: Στον αέρα οι εργαζόμενοι του ομίλου – Πού θα συνεχίσουν;

Νέα κρίση στον Τύπο! Οριστικό “διαζύγιο” Μάρη-Σαββίδη: Στον αέρα οι εργαζόμενοι του ομίλου – Πού θα συνεχίσουν;

Τέλος! Το «διαζύγιο» της ιδιοκτήτριας εταιρείας Dimera, του Ιβάν Σαββίδη, με τον Δημήτρη Μάρη δείχνει πλέον οριστικό. Πάλι στον αέρα φαίνονται να βρίσκονται οι εργαζόμενοι σε ένα ακόμα συγκρότημα Τύπου μετά το προαναγγελθέν διαζύγιο του Ιβάν Σαββίδη με το Δημήτρη Μάρη στο “Έθνος” που σύμφωνα με πληροφορίες οριστικοποιήθηκε πριν από λίγο και είχε ως αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στην Τούμπα αλλά αιτίες βαθύτερες αφού στην πιάτσα φημολογούνταν εδώ και βδομάδες η διαφωνία χαρακτήρων! Η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο ομίλων ανακοινώθηκε ήδη στο προσωπικό της 24Media και μένει να φανεί τί θα γίνει με αρκετούς δημοσιογράφους που απασχολούνταν παράλληλα στο ΈΘΝΟΣ και τα ηλεκτρονικά μέσα του ομίλου Μάρη.

Όπως φαίνεται, οι εργαζόμενοι μένουν ξανά στον αέρα αφού η εφημερίδα το “Έθνος” περνάει ολόκληρη ξανά στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη αλλά οι εργαζόμενοι σε αυτήν φιλοξενούνται μέχρι σήμερα στις εγκαταστάσεις της MEDIA24 του Μάρη.

Εξάλλου, ήδη σήμερα, όπως γράφει το zoornalistas.blogspot.gr ήδη στο σημερινό φύλλο του “Έθνους” από την «ταυτότητα» της εφημερίδας λείπει το όνομα του Δημήτρη Μάρη, ενώ σύμφωνα με το typologies.gr πριν από λίγη ώρα υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους ο διεθυντής του Μάνος Χωριανόπουλος και ο σύμβουλος περιεχομένου Μάνος Μίχαλος, και οι δύο από τον στενό πυρήνα των έμπιστων συνεργατών του Δ.Μάρη.

Leave a Reply

Top