Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Νέα «κωλοτούμπα» Άδωνι Γεωργιάδη: Δηλώνει ότι δεν υπάρχουν λεφτά σε περίπτωση νέου lockdown, τη στιγμή που πριν λίγο καιρό επισήμανε ότι δεν έχουν πειραχθεί τα 37 δις του ΣΥΡΙΖΑ!

Νέα «κωλοτούμπα» Άδωνι Γεωργιάδη: Δηλώνει ότι δεν υπάρχουν λεφτά σε περίπτωση νέου lockdown, τη στιγμή που πριν λίγο καιρό επισήμανε ότι δεν έχουν πειραχθεί τα 37 δις του ΣΥΡΙΖΑ!

Τελικά το έχει κάνει συνήθειο ο Άδωνις Γεωργιάδης, Μετά την κωλοτούμπα με την φαρμακευτική κάνναβη, τα εύσημα για τον Κρέτσο σχετικά με το ότι είχαν δοθεί κίνητρα επί ΣΥΡΙΖΑ για κινηματογραφικές παραγωγές, έρχεται και η στροφή 180 μοιρών σχετικά με την ελληνική οικονομία. Συγκεκριμένα, στις 24/5/2021 δήλωνε κατηγορηματικά ότι δεν έχει πειραχθεί το μαξιλάρι των  37 δις επί ΣΥΡΙΖΑ, ενώ  σήμερα, μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα, υποστηρίζοντας ότι «έχει έρθει η ώρα να ωριμάσουμε. Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Αν έρθει πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε οικονομικά» αναφερόμενος στο ενδεχόμενο τέταρτου κύματος κορονοϊού.

Η δήλωση του για το ότι «δεν υπάρχουν άλλα λεφτά»:

Leave a Reply

five × four =

Top