Είστε εδώ
Home > FAQ news > Νέα καταγγελία – σοκ για βιασμό από πασίγνωστο ηθοποιό-σκηνοθέτη: “Αφού ολοκληρώθηκε η πράξη, της είπε αν μιλήσεις οπουδήποτε θα σε καταστρέψω…”

Νέα καταγγελία – σοκ για βιασμό από πασίγνωστο ηθοποιό-σκηνοθέτη: “Αφού ολοκληρώθηκε η πράξη, της είπε αν μιλήσεις οπουδήποτε θα σε καταστρέψω…”

Σοκ, ντροπή και βαθιά θλίψη προκαλούν οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση που έρχονται στο φως η μία μετά την άλλη και το ντόμινο εξελίξεων συνεχίζεται. Μία ακόμα αποκάλυψη είναι ότι γνωστή ηθοποιός, που μεσουρανούσε την δεκαετία του ’90 με συμμετοχή σε γνωστό σίριαλ, καταγγέλλει πασίγνωστο σκηνοθέτη – ηθοποιό. Μάλιστα ο συνήγορός της Αλέξανδρος Μίντζιας βγήκε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, για να μιλήσει σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση.«Αυτός ο άνθρωπος έχει ακουστεί αρκετά αυτήν την περίοδο για παρόμοια αδικήματα σεξουαλικής παρενόχλησης και η καταγγέλλουσα είναι αρκετά γνωστή και μέχρι πριν κάποια χρόνια στην επικαιρότητα… Πλέον ζει στο εξωτερικό και μου περιέγραψε την κατάστασή της… Τότε ανερχόμενη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον συγκεκριμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη για να της προτείνει συνεργασία για θεατρικό έργο. Την κάλεσε στο σπίτι του, αν κι ο ίδιος είναι παντρεμένος, θεώρησε ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό γιατί ήταν μέρα μεσημέρι», σημείωσε ο δικηγόρος και συνέχισε:

«Μόλις εισήλθε στον χώρο του και μετά από 20 λεπτά συζήτησης για την δουλειά, πέρασε την συζήτηση σε πιο προσωπικά ζητήματα με την ηθοποιό να αντιδρά και να θέλει να αποχωρήσει από τον χώρο αλλά της είχε κλειδώσει την πόρτα. Δυστυχώς μιλάμε για μια υπόθεση βιασμού, όπου η ίδια αντιδρούσε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν είχε την δύναμη να το αποφύγει. Αφού ολοκληρώθηκε η πράξη και την έδιωξε, της είπε αν μιλήσεις οπουδήποτε θα σε καταστρέψω… Δεν της ήταν εύκολο να το πει σε δικούς της ανθρώπους κι είχε ντροπή κι ενοχή… Έχει γίνει ήδη η καταγγελία»

Πηγή: newpost.gr

Leave a Reply

three × five =

Top