Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Νέα γκάφα από τον Κυριάκο! Έδειξε περσινές φωτογραφίες για να πει “τι σημαίνει σήμερα να ζεις στη Μόρια”

Νέα γκάφα από τον Κυριάκο! Έδειξε περσινές φωτογραφίες για να πει “τι σημαίνει σήμερα να ζεις στη Μόρια”

Στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ την Κυριακή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλοντας να σχολιάσει το μεταναστευτικό και την κατάσταση που επικρατεί στη Μόρια σήμερα έδειξε στην κάμερα δύο φωτογραφίες (που εντελώς τυχαία είχε μεταξύ των χαρτιών του) λέγοντας ότι “αυτές είναι δύο φωτογραφίες από το τι σημαινει σήμερα να ζεις στη Μόρια”.

Και σίγουρα είναι ντροπή η κατάσταση που επικρατεί στη Μόρια, όπου φιλοξενείται σχεδόν 4πλάσιος αριθμός προσφύγων και μεταναστών από όσους μπορούν να υποστηρίξουν οι εγκαταστάσεις, όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά κάπου εδώ μπαίνει το μοναδικό ταλέντο που έχουν στη ΝΔ να χάνουν το δίκιο τους, όπως αναφέρει και το documentonews.gr, ακόμα και όταν έχουν δίκιο.

Κι αυτό γιατί οι δύο φωτογραφίες που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ δεν δείχνουν το “τώρα” στη Μόρια. Σύμφωνα με το documentonews.gr, οι δύο φωτογραφίες ήταν πριν ενάμιση και δύο χρόνια. Χρονικό διάστημα κατά το οποίο έλαβαν χώρα ορισμένες βελτιωτικές εργασίες όπως φαίνεται και από τις δύο φωτογραφίες που δημοσιεύει από τον ίδιο χώρο.

ΥΓ: Με μία μικρή μόνο αναζήτηση στο google, μπορεί κανείς να δει ότι οι φωτογραφίες που παρουσίασε ως “τώρα” ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι το λιγότερο από το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2017…
(https://www.theguardian.com/world/2017/dec/22/this-isnt-europe-life-greece-worst-refugee-camps

https://www.protothema.gr/greece/article/734326/spiegel-moria-i-dropi-tis-europis/ )

Leave a Reply

Top