Είστε εδώ
Home > FAQ news > Νέα εξέλιξη για τον αστυνομικό της Ηλιούπολης! Και δεύτερη γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την πίεζε να αρχίσει να εκδίδεται έναντι αμοιβής (vid)

Νέα εξέλιξη για τον αστυνομικό της Ηλιούπολης! Και δεύτερη γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την πίεζε να αρχίσει να εκδίδεται έναντι αμοιβής (vid)

Νέα καταγγελία κατά του 39χρονου αστυνομικού που προφυλακίστηκε για την υπόθεση στην Ηλιούπολη, κατηγορούμενος ότι κρατούσε αιχμάλωτη μια 18χρονη και την εξέδιδε, έκανε μία γυναίκα στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η γυναίκα δεν είναι από τις γυναίκες που είχαν προσεγγίσει την συνήγορο της 18χρονης και φέρονται να έχουν στοιχεία εναντίον του αστυνομικού.

Η νέα γυναίκα που κατήγγειλε τον προφυλακισμένο αστυνομικό κατέθεσε επίσημα στις αρχές ότι την πίεζε να αρχίσει να εκδίδεται έναντι αμοιβής.

Η γυναίκα, που κατέθεσε υπό άκρα μυστικότητα, υποστήριξε ότι ο αστυνομικός την πολιορκούσε για καιρό, της υποσχόταν χρήματα και προσπαθούσε να τη δελεάσει, προκειμένου να την εκμεταλλευτεί. Η ίδια υποστήριξε ότι δεν ενέδωσε και βρήκε τρόπο να ξεφύγει.

Το αδίκημα που προκύπτει από την περίπτωσή αυτή σε βάρος του αστυνομικού είναι η απόπειρα εμπορίας ανθρώπου.

Η κατάθεση χαρακτηρίζεται «δεμένη», με τις Αρχές να έχουν στην κατοχή τους ντοκουμέντα που στοιχειοθετούν όλα όσα περιέγραψε η γυναίκα, ενώ θα υποβληθεί συμπληρωματικά από την Αστυνομία στη Δικαιοσύνη για να συμπεριληφθεί στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την πολύκροτη υπόθεση.

με πληροφορίες από το in.gr

Leave a Reply

15 − eleven =

Top