Είστε εδώ
Home > FAQ news > Νέες “μπηχτές” Πολάκη μετά τις ανακοινώσεις του Λευκού Οίκου για ευρεία και δωρεάν χορήγηση μονοκλωνικών σκευασμάτων κατά του κορονοϊού: “Έλα μωρέ, τι να μας πουν τα αμερικανάκια! Εδώ έχουμε Μόσιαλο, Τσιόδρα, Παγώνη, Βασιλακόπουλο”

Νέες “μπηχτές” Πολάκη μετά τις ανακοινώσεις του Λευκού Οίκου για ευρεία και δωρεάν χορήγηση μονοκλωνικών σκευασμάτων κατά του κορονοϊού: “Έλα μωρέ, τι να μας πουν τα αμερικανάκια! Εδώ έχουμε Μόσιαλο, Τσιόδρα, Παγώνη, Βασιλακόπουλο”

Στο θέμα των θεραπειών -και όχι μόνον των εμβολίων – κατά του κορονοϊού επανέρχεται ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Παύλος Πολάκης αυτή τη φορά μετά τις ανακοινώσεις του Λευκού Οίκου για την ευρύτερη και δωρεάν χρήση των μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Δημοσιεύει μάλιστα και τις ανακοινώσεις του Λευκού Οίκου αλλά και του κυβερνήτη του Τέξας, σημειώνοντας:

«Έλα μωρέ, τι να μας πουν τα «αμερικανάκια»!!
Εμείς έχουμε Τσιοδρα, Παγώνη, Βασιλακόπουλο κλπ κλπ…»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Έλα μωρέ, τι να μας πουν τα «αμερικανάκια»!!
Εμείς έχουμε Τσιοδρα, Παγώνη, Βασιλακόπουλο κλπ κλπ….
Στις φωτογραφίες οι ανακοινώσεις από το Λευκό Οίκο και τον πρόεδρο Biden για την αντιμετώπιση της πανδημίας με ολοένα και ΠΛΑΤΥΤΕΡΗ και ΔΩΡΕΑΝ χρήση ΚΑΙ των μονοκλωνικών αντισωμάτων για αυτούς που νοσούν και έχουν ένδειξη να λάβουν τη θεραπεία. Εκτός από τα εμβόλια, την ενίσχυση του συστήματος Υγείας και τα μέτρα για τα σχολεία και τις επιχειρήσεις!!!
Στην τελευταία φωτογραφία η αντίστοιχη ανακοίνωση του κυβερνήτη του Τέξας!!
Αλλά είπαμε …τι «επιστημονική βάση» έχουν οι αποφάσεις ΟΛΩΝ αυτών …. Εδώ έχουμε Μόσιαλο να μας λέει ή εμβόλιο ή δεν θα πάρεις και μονοκλωνικά (όταν τα φέρουμε)

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

nineteen − two =

Top