Είστε εδώ

Επικός Παύλος Πολάκης: Αντουανέττα της μνημονιακής δημοσιογραφίας η Όλγα, “Ντερμπεντέρης” το παπαγαλάκι της διαπλοκής.Νέα ανάρτηση με αιχμές για … ΚΕΕΛΠΝΟ!

Νέα σκληρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανέβασε ο αν Υπ Υγείας Παύλος Πολάκης, λίγα μόλις λεπτά μετά τη νέα επίθεση που είχε δεχτεί από το δελτίο των 8. Στην ανάρτηση εκτός από βαριές αιχμές για την αντικειμενικότητα και την ανεξαρτησία των δύο παρουσιαστών του δελτίου, απαντά με στοιχεία και στα θέματα του υπουργείου, τα οποία χρησιμοποίησαν για να του επιτεθούν. Ακολουθεί η ανάρτηση:
Ολγα αντουανεττα της μνημονιακης δημοσιογραφιας και Γιαννη ντερμπεντερη των παπαγαλων της διαπλοκης:
Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ αφενος και αφετερου ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΦΟΒΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ τωρα που ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΧΥΤΡΑΣ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ
ΟΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΟΛΟΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ(μου τα μετεφεραν γιατι δεν σπαταλω ενα δευτερολεπτο της υπαρξης μου για να σας δω)
ΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Σχετικά με το θέμα των προσωρινών Πινάκων Κατάταξης Ιατρών, της προκήρυξης του ΚΕΕΛΠΝΟ για 100 θέσεις ιατρών ΜΕΘ (ανακοίνωση Υπ Υγείας)
Από την αντιπαραβολή των 2 πινάκων, δηλαδή εκείνου που καταχώρησε το ΚΕΕΛΠΝΟ και του διορθωμένου του Υπουργείου Υγείας, προκύπτουν τα παρακάτω στοιχεία:
Στο σύνολο των 198 έγκυρων αιτήσεων (υπήρχαν και 15 αιτήσεις που είχαν κριθεί από την επιτροπή του ΚΕΕΛΠΝΟ – και πράγματι ήταν – άκυρες, δεδομένου ότι αφορούσαν ειδικότητες ιατρών που δεν υπήρχαν στην προκήρυξη, ή είχαν ελλειπή στοιχεία) διαπιστώθηκε ότι 88 αιτήσεις είχαν κάποιες ή και όλες από τις παρακάτω παρατυπίες.
Στον πίνακα που συμπληρώθηκε και παραδόθηκε στο Υπουργείο Υγείας από το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει υπολογισθεί ως χρόνος προϋπηρεσίας (στήλη 8) σε όλους ανεξαιρέτως τους γιατρούς ο χρόνος ειδικότητας τους (60 μήνες για όλες τις ειδικότητες πλην των παιδιάτρων που είναι 48 μήνες), ενώ στην προκήρυξη ορίζεται σαφώς το ποια και που πρέπει να είναι η προϋπηρεσία. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και εάν δεν οριζόταν, δεν αποτελεί προϋπηρεσία ο υποχρεωτικός χρόνος εκπαίδευσης του γιατρού για την απόκτηση ειδικότητας.
Συγκεκριμένα, για τους 36 υποψηφίους, για το ΚΥ Περιστερίου, όπου ο χρόνος προϋπηρεσίας που απαιτείτο σύμφωνα με την προκήρυξη αφορά την προϋπηρεσία τους σε ΠΦΥ, από τον έλεγχο προέκυψε ότι για τους 31 εξ’ αυτών είτε είχε καταγραφεί μεγαλύτερη προϋπηρεσία από τα έγγραφα/δικαιολογητικά που είχαν προσκομίσει, είτε μικρότερη. Στους υπόλοιπους 5 είχε προσμετρηθεί ως προϋπηρεσία μόνον ο χρόνος ειδικότητάς τους. Προφανώς κάποιοι εξ’ αυτών είχαν «μπάρμπα στην Κορώνη» ή έστω σε γειτονικό νομό.
Σε 7 περιπτώσεις είχε προσμετρηθεί ενεργός χρόνος ανεργίας ο οποίος δεν προκύπτει από τα προσκομισθέντα έγγραφα/δικαιολογητικά των υποψηφίων ή είχε προσμετρηθεί χρόνος ανεργίας ενδιάμεσου χρονικού διαστήματος που δεν προσμετρείται (π.χ. χρόνος ανεργίας 7 μηνών το 2013). Σε μια περίπτωση έχει καταγραφεί λιγότερος δε χρόνος ανεργίας από αυτόν που προκύπτει από την βεβαίωση του ΟΑΕΔ, που έχει προσκομίσει ο υποψήφιος.
Σε 2 περιπτώσεις είχε προσμετρηθεί μεταπτυχιακός τίτλος που δεν προσκομίζεται ή δεν έχει αποκτηθεί ακόμη διότι ο/η υποψήφιος είναι μεταπτυχιακός φοιτητής/τρια ακόμη.
Σε 1 περίπτωση δεν είχε προσμετρηθεί ο μεταπτυχιακός τίτλος αν και είχε προσκομισθεί.
Σε 51 περιπτώσεις είχε γίνει λάθος καταγραφή της προϋπηρεσίας σε ΜΕΘ-ΜΑΦ-ΜΕΝΝ (Στήλη 7), η οποία αναλύεται ως εξής:
Σε 11 περιπτώσεις είχε προσμετρηθεί χρόνος προϋπηρεσίας που δεν προκύπτει από τα κατατεθέντα δικαιολογητικά ή η επιλογή δεν αφορά ΜΕΘ-ΜΑΦ-ΜΕΝΝ αλλά το ΚΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (3 περιπτώσεις) στο οποίο η προϋπηρεσία που απαιτείτο σύμφωνα με την προκήρυξη είναι προϋπηρεσία σε ΠΦΥ.
Σε 6 περιπτώσεις δεν είχε προσμετρηθεί χρόνος προϋπηρεσίας σε ΜΕΘ-ΜΑΦ-ΜΕΝΝ ενώ προκύπτει από τα κατατεθέντα δικαιολογητικά
Σε 34 περιπτώσεις υπάρχει λάθος καταμέτρηση, δηλαδή είχαν προσμετρηθεί είτε λιγότεροι μήνες προϋπηρεσίας, είτε περισσότεροι.
Τέλος σε μεμονωμένες περιπτώσεις ήταν λάθος η καταγραφή εντοπιότητας, ανήλικων τέκνων, μονογονεϊκής ιδιότητας, πολυτεκνίας. Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά σε προκήρυξη του ΚΕΕΛΠΝΟ προσαρτήθηκε και καταρτίστηκε Πίνακας Κριτηρίων, καθώς και Πίνακας Κατάταξης, με πρωτοβουλία του Υπουργού, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΑΣΕΠ όπως αυτές ορίζονται και εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του. Επαναλαμβάνουμε πως η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας καλεί κάθε ενδιαφερόμενο που έχει έννομο συμφέρον να αναζητήσει τη διασταύρωση των στοιχείων.
Υγ το δελτιο τυπου αυτο ειχε βγει ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ,συγγνωμη ειδησεων ,της ναυαρχιδας της διαπλοκης οπου δουλευετε
ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ??????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.