Είστε εδώ
Home > FAQ media > Νέα ανακοίνωση των εργαζόμενων του MEGA προς Βαρδινογιάννη: Αφού είστε διοίκηση δώστε μας τα χρήματά μας

Νέα ανακοίνωση των εργαζόμενων του MEGA προς Βαρδινογιάννη: Αφού είστε διοίκηση δώστε μας τα χρήματά μας

Νέα ανακοίνωση των Απλήρωτων εργαζόμενων του Mega σε αντίσκηνα έξω από τη Motor Oil, το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της οικογένειας Βαρδινογιάννη που βάζει οριστική «ταφόπλακα» στο κανάλι.

‘Όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωσή τους το μεσημέρι της Παρασκευής:

Σε συνέχεια της από 8.02.2018 ανακοίνωσης της οικογένειας Βαρδινογιάννη, η οποία απεστάλη, μεταξύ άλλων, και στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, οι εργαζόμενοι του MEGA με έκπληξη διαπίστωσαν ότι η TΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ τελικά δεν διαθέτει ούτε Διοικητικό Συμβούλιο ούτε Γενική Συνέλευση των Μετόχων ούτε οποιαδήποτε καταστατικά όργανα αλλά την πραγματική διοίκηση αυτής ασκεί η οικογένεια Βαρδινογιάννη, η οποία αποφάσισε να ζητήσει από τους πιστωτές της εταιρείας να προχωρήσουν στα νόμιμα για την ικανοποίηση των απαιτήσεών τους.

Αφού λοιπόν το μοναδικό μέλημα της οικογένειας Βαρδινογιάννη είναι να ειδοποιήσει τους πιστωτές της εταιρείας να κινηθούν άμεσα, οι εργαζόμενοι του MEGA την ενημερώνουν για τα εξής :

1. Θεωρούμε την προσπάθεια της οικογένειας Βαρδινογιάννη να επιρρίψει ευθύνες στο ΕΣΡ απόλυτα παρελκυστική και μη ανταποκρινόμενη στα πραγματικά γεγονότα. Είναι εμφανές ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη αναζητούσε από καιρό ένα άλλοθι για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το MEGA λόγω των ενεργειών της και τελικά το βρήκε στην απάντηση του ΕΣΡ.

2. Θέλουμε να ενημερώσουμε την οικογένεια Βαρδινογιάννη ότι, αφού αποφάσισε, ως η ασκούσα την πραγματική διοίκηση του ΜEGA, τη λήξη της λειτουργίας του καναλιού, θα πρέπει να υπολογίζει ότι πρέπει να καταβάλει, πέραν των οφειλομένων δεδουλευμένων, και τις αποζημιώσεις των εργαζομένων λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας τους.

3. Ενημερώνουμε επίσης την οικογένεια Βαρδινογιάννη ότι σκοπός των εργαζομένων είναι να διενεργηθεί οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ για να ελεγχθούν όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν από την 1.01. 2016 ώστε να διαπιστωθεί ποιες καταβολές έχουν γίνει από την πλευρά των μετόχων, υπό ποιες συνθήκες και με ποιες εξασφαλίσεις.

Παραμένουμε στη διάθεση της πραγματικής διοίκησης της ΤΗΛΕΠΥΠΟΣ ΑΣ, δηλαδή της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ώστε να την ενημερώσουμε για τα ανωτέρω.

Απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega σε αντίσκηνα έξω από τη Motor Oil

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top