Είστε εδώ
Home > FAQ news > ΝΔ: Φάαααση … με Κακλαμάνη και Στάσση: «Χίλια ευρώ τη μέρα, με τις συνθήκες που βιώνουμε, ως απολαβές του κ.Στασση είναι υπερβολικό ποσό » (vid)

ΝΔ: Φάαααση … με Κακλαμάνη και Στάσση: «Χίλια ευρώ τη μέρα, με τις συνθήκες που βιώνουμε, ως απολαβές του κ.Στασση είναι υπερβολικό ποσό » (vid)

Φαααπππ… “Μολότοφ” από τον αντιπρόεδρο της Βουλής και από τα παραδοσιακά στελέχη της ΝΔ κατά του Μαξίμου που υιοθέτησε και καλύπτει τον κ. Στάσση της ΔΕΗ με τη δίδυμη βιλάρα στη Τζια και απολάβές που ξεπερνούν τα 360 χιλιάρικα το χρόνο (plus τα μπόνους).

Ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τις εξαιρετικά υψηλές αποδοχές του golden boy της ΔΕΗ Γιώργου Στάσση. Ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, επεσήμανε μιλώντας στο Kontra όσον αφορά τις υψηλότατες αμοιβές του διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ ότι με τις συνθήκες που βιώνουμε, αμοιβή ένα χιλιάρικο την ημέρα είναι υπερβολικό ποσό, αδειάζοντας έτσι τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που χθες κάλυψε πλήρως τον κ Στάσση δηλώνοντας προκλητικά πως αμειβόταν με μεγαλύτερο ποσό στον ιδιωτικό τομέα και τον εγκατέλειψε για να έρθει στη ΔΕΗ …

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Στάσσης αμείβεται με 360.000 ευρώ το χρόνο ενώ σύμφωνα με την ετήσια οικονομική έκθεση της ΔΕΗ για το έτος 2021, οι αμοιβές της Διοίκησης του Ομίλου, δηλαδή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Γενικών Διευθυντών, για το έτος 2021 ανήλθε στο ποσό των 5,71 εκατ. ευρώ, έναντι των 3,46 εκατ. ευρώ το 2020.

Πηγή: avgi.gr

Leave a Reply

12 + 7 =

Top