Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > Να ‘ναι καλά στη ΝΔ για το γάργαρο γέλιο που προσφέρουν με την εξωτερική τους πολιτική

Να ‘ναι καλά στη ΝΔ για το γάργαρο γέλιο που προσφέρουν με την εξωτερική τους πολιτική

Το ότι η Νδούλα του Κούλη δεν τα πάει καλά με τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, το έχουμε εμπεδώσει.

Η περίπτωση του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ έπεσε πολύ βαριά στους “φωστήρες” της ΝΔ, που πλέον, μπροστά στις σχέσεις που αναπτύσσει η χώρα μας, χάρη στις επαφές του Αλέξη Τσίπρα με όλους τους ηγέτες της Ευρώπης και τη δημιουργία νέων συνθηκών για το αύριο του τόπου, έχει περιπέσει σε… παραφροσύνη.

Κάτι οι δηλώσεις Δημοσχάκη περί συνθήκης της Λοζάνης, τις οποίες δεν ανασκεύασε αλλά είπε “με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε”.

Κάτι το “κούφιο” ταξίδι της Ντόρας στην Τουρκία, για την ενθρόνιση του Ερντογάν, έχουν λαλήσει οι γαλάζιοι (που όσο πάνε και “σκουραίνουν” υπό την επίδραση Άδωνι, Βορίδη και λοιπών).

Οι σκούροι μπλε λοιπόν στο άκουσμα, λέει, δηλώσεων του ευρωπαίου Επιτρόπου Χαν, περί δήθεν αλλαγής συνόρων με την Αλβανία, ξεσπάθωσαν. 

Αααα, όλα κι όλα, μύγα δεν σηκώνει στο σπαθί της, όταν είναι (και) για εθνικά θέματα. Βουρ λοιπόν να την πέσει ξανά στην κυβέρνηση, αγνοώντας τη σχετική διάψευση της Κομισιόν. Για διαψεύσεις είμαστε τώρα;

Για να μην χάσουν μια ευκαιρία να καταγγείλουν την τρισκατάρατη, διέπραξαν, άλλη μία μπούρδα.

Και σίγουρα, όπως το πηγαίνει ο Κούλης το καράβι στα βράχια, δεν θα είναι τελευταία. 

Να ‘ναι πάντως καλά εκεί στο Μοσχάτο. Αφού δεν μπορούν να προσφέρουν εθνική υπηρεσία, μας προσφέρουν άφθονο, γάργαρο γέλιο.

Μέρες που είναι, πάντα μια καλή επιθεώρηση προσφέρει δροσιά.

Και σε αυτό ο θίασος του Κούλη τα καταφέρνει μια χαρά. Μήπως να το δουν για κάτι πιο μόνιμο; Γιατί για κυβέρνηση δεν τους κόβω.

Όσο για αντιπολίτευση, και πάλι τα χάλια τους έχουν.  

Bellaciao

Leave a Reply

Top