Είστε εδώ

Μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν καταστροφή της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα: Σε ποιους νομούς «βυθίζεται» πανηγυρικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Σε μια αποκαλυπτική έρευνα, χαρακτηριστικό δείγμα της δυσαρέσκειας των πολιτών από τις πολιτικές της κυβέρνησης, προχώρησε η εφημερίδα «Εστία».

Στο σημερινό της φύλλο, παρουσιάζει μυστική δημοσκόπηση – κόλαφο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η έρευνα μπορεί να αποτυπώνει την αποστροφή των πολιτών από ένα συγκεκριμένο γεωγραφικό τμήμα της χώρας, στο κόμμα που τους κορόϊδεψε σε πολλούς τομείς της καθημερινότητάς του, ωστόσο αποτελεί ηχηρή ένδειξη της δυσαρέσκειας του κόσμου στο πανελλήνιο, αλλά και του τί θα επακολουθήσει την ώρα της κάλπης.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην εφημερίδα «Εστία» ο Μανώλης Κοττάκης, μυστικές δημοσκοπήσεις εμφανίζουν τη ΝΔ να χάνει έως και 20% της εκλογικής της δύναμης το 2019 στη Βόρεια Ελλάδα.

Όπως φαίνεται και στο δημοσίευμα, χάνει 20% της εκλογικής της δύναμης το 2019 στο νομό Κοζάνης, λόγω της στάσης της κυβέρνησης υπέρ της απολιγνιτοποίησης, στη Φλώρινα λόγω της ερημοποίησης των Πρεσπών και την αθέτησης της υπόσχεσής της, στην Καστοριά, όπου πρόσφατα διοργανώθηκε μεγάλη διαδήλωση κατά της ακρίβειας, στο Κιλκίς, στην Α’ Θεσσαλονίκης, αλλά και στη Θράκη.

Ο χρόνος της κυβέρνησης είναι βέβαιο ότι μετρά αντίστροφα, όσο και αν τα «παπαγαλάκια» της (Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και εταιρίες δημοσκοπήσεων), επιμένουν να παρουσιάζουν το αντίθετο.

Με πληροφορίες από ΕΣΤΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *